Моля за съвет....сигурно твърде банален въпрос,но...имам нужда от помощ. Имам пунто МК1,взех си радио и...възника проблем кое с кое да свържа..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на радио
Collapse
X
-
кола
Зависи каква марка е касетофона/СД http://www.cable.bg/index.php?cPath=110_11002 ето схемата от Евробуксата Правено е някакво удължение-преход Тази с захранването е най важна да не объркаш +/-Ако не се сещаш мини през 5те кьошета да те ориентирам
Коментар
-
Къде през 5те кьощета ? Ами ... Това удължение-преход...какво удължава..те и 3те кабела излизат от колата.../сигурно звуча нелепо/ Това което разбирам от приложената схема е : А и B идват от колата и се свързват към буксата от кабела на радиото, а C e това, което директно влиза в радиото (другият край на кабела) Ако е правилно .....то тогава това от 1вата моя снимка става излишно....и не го включвам никъде ?
Коментар
-
Колега така погледнато по снимките инсталацията ти е леща.Иди си дай парите на професионалист да ти я свърже.Няма да ти земат повече от 10-15лв,Най вероятно имаш допълнителни тонколони и прекарвани кабели.Заслужава ли си за 10-15лв да си окипазиш инсталацията????Недай си боже и да си запалиш инсталацията.А съм виждал доста запалени кабели.Колата си е твоя прави си я каквото знаеш......На снимка номер 4 изобщо не са свързват така кабелите..........а на първа снимка имаш допълнително вързани тонколони задни към женското исо.Това женско исо трябва да се махне и задните канали да се навържат към оригиналната инсталация......незнам кой го е правил това но най вероятно е било "на двора"FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
blue bubble написа:На снимка номер 4... така си бяха свързани и набутани в дупката на таблото... Иначе...къде да я закарам колата? Нямам идея къде монтират такива нещаFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:blue bubble написа:На снимка номер 4... така си бяха свързани и набутани в дупката на таблото... Иначе...къде да я закарам колата? Нямам идея къде монтират такива неща
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар