Здравейте,Фиат Стило 1.6 бензин, 2003г. 116к.с.Гасне ми по време на път и изписва някоя от следните грешки:- Loose connection- Car Security fail- Alternator fail- High coolantТези 4 ги редува на случаен принцип. Пали понякога от първия път, друг път от 5-тия, а понякога и трябват 1-2 минути почивка. Говорих с някои майстори, които казват, че не виждат при диагностиката какъв точно е проблема, но ми намекват да сменям целия компютър, но не ми звучат много уверени.Ще съм силно благодарен за съвет.Поздрави,Деан
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило изгасва по време на път.
Collapse
X
-
Колега проблема идва от това че компа е на ДВГ и загрява и от там се получават дефектни спойки на платката / но има хора в София които го правят за 200-300лв с гаранция разгледай във форума има 2-3 теми и питай колегите да те насочат къде можеш да го оправишPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
cs_aleksandar написа:Гледам от София си, ако имаш възможност ела на неделната среща и може да измислим някъкво временно преместване, за да се види дали ще има ефект.Пък и ще видиш как съм го направил аз и т.н.
Коментар
-
Какво стана колега оправи ли колата?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Какво стана колега оправи ли колата?
Коментар
-
Колегите ти казаха къде е проблема, а майсторите са те набутали с бобини. За свещите както и да е, консуматив са...Проблема не се е появявал, понеже времето е по-хладно и смогва да се охлади коша.Премести си компютъра до акумулатора>Мисля, че е добра идея темата на Александър да се сложи като важна в раздела и да се смени подобаващо заглавието й.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=109032Всяка седмица се появяват въпроси свързани с прегрял компютър Колкото и важна да я направим, въпросите няма да спрат!Ще я преименуваме и ще я направим важна, но новите юзъри направо си питат, както е и случая!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
moderator написа:Колкото и важна да я направим, въпросите няма да спрат!Ще я преименуваме и ще я направим важна, но новите юзъри направо си питат, както е и случая!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар