Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило изгасва по време на път.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Стило изгасва по време на път.

Здравейте,Фиат Стило 1.6 бензин, 2003г. 116к.с.Гасне ми по време на път и изписва някоя от следните грешки:- Loose connection- Car Security fail- Alternator fail- High coolantТези 4 ги редува на случаен принцип. Пали понякога от първия път, друг път от 5-тия, а понякога и трябват 1-2 минути почивка. Говорих с някои майстори, които казват, че не виждат при диагностиката какъв точно е проблема, но ми намекват да сменям целия компютър, но не ми звучат много уверени.Ще съм силно благодарен за съвет.Поздрави,Деан

Колега проблема идва от това че компа е на ДВГ и загрява и от там се получават дефектни спойки на платката / но има хора в София които го правят за 200-300лв с гаранция разгледай във форума има 2-3 теми и питай колегите да те насочат къде можеш да го оправиш
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Първо пробвай с преместване на компютъра някъде отстрани, ако тогава не стане ремонт ма компютъра.. 50/50 е ама от опит глава не боли.Познавам 2-ма 3-ма дето ремонта им се размина, само го преместиха.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Благодаря ви за отговорите, момчета!Ще помоля някой майстор да го премести, ако имате идеи за читав (както за преместването, така и за ремонт) ще се радвам.Поздрави,Деан

Коментар

Гледам от София си, ако имаш възможност ела на неделната среща и може да измислим някъкво временно преместване, за да се види дали ще има ефект.Пък и ще видиш как съм го направил аз и т.н.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            Гледам от София си, ако имаш възможност ела на неделната среща и може да измислим някъкво временно преместване, за да се види дали ще има ефект.Пък и ще видиш как съм го направил аз и т.н.
            Благодаря ти за поканата Александър За съжаление ще пътувам (без колата :P ) и няма да съм в БГ в неделя. Ако имате мнения за човек, който може да се погрижи за проблема с компютъра и това не е в разрез с форумните принципи (сори, нов съм тук и се надявам да е ок такова споделяне) ще е добре дошло.Поздрави,Деан

Коментар

Какво стана колега оправи ли колата?
              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
              Втората......пак същата!
              (_-_)______////_______(_-_)
              Punto75-Вече на жената!
              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
                Какво стана колега оправи ли колата?
                Здравейте,Бях 1 седмица извън БГ и я оставих на майстори да я наблюдават.Казаха, че свещите ми и бубините са били много зле и са ги сменили. Според тях от това, можело да се шашка компютъра, като свещите хвърлят ток не където трябва.Карам я вече няколко дни и за сега не е правила проблеми. А до сега толкова повече от ден не беше издържала без да изгасне.Надявам се наистина да се размина само с това.Ще информирам, ако има промяна.Благодаря ви за съдействието!Поздрави,Деан

Коментар

Колегите ти казаха къде е проблема, а майсторите са те набутали с бобини. За свещите както и да е, консуматив са...Проблема не се е появявал, понеже времето е по-хладно и смогва да се охлади коша.Премести си компютъра до акумулатора>Мисля, че е добра идея темата на Александър да се сложи като важна в раздела и да се смени подобаващо заглавието й.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=109032Всяка седмица се появяват въпроси свързани с прегрял компютър Колкото и важна да я направим, въпросите няма да спрат!Ще я преименуваме и ще я направим важна, но новите юзъри направо си питат, както е и случая!
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Така стана точно, да.Идеи кой може да свърши работа с местенето на компютъра?

Коментар

moderator написа:
                      Колкото и важна да я направим, въпросите няма да спрат!Ще я преименуваме и ще я направим важна, но новите юзъри направо си питат, както е и случая!
                      Сега поне по-лесно се намира, не се налага ползване на търсачката Благодаря!NutterD1, не можеш ли сам да се справиш, елементарно е. Малко въображение и ще скалъпиш някаква планка.На първо време може да свалиш ECU-то от там и да го превържеш с обикновена тел за стойката на акумулатора.Ако проблема продължи, сигурно ще се наложи на минеш през ремонт към 300 лв.
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                      X