Здравейте , наложи ми се да сменя говорителя във вратата, но като купувах ми казаха, че има адаптер - пластмасов, който отдалечава магнита на самия говорител от стъклото... е измислих и сложих 2 сантиметра фибран... Та въпроса ми е, възможно ли е самия говорител сега, някак си да замине по-бързо ако някъде опира в кората, сложих фибрана и навих винтовете и фибрана се сплеска и кората си пасна уж, но знам ли... Или ако знаете от къде мога да си купя такива адаптери, че момчето в Русе каза, че от година не е имало или ако някой има втора ръка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на говорител във вратата
Collapse
X
-
Води се speaker spacer. Има из ebay. Повечето са пластмасови изляти, но има и такива от MDF. Ако имаш познати в мебелна фирма не мисля че ще е проблем да ти изрежат. После си правиш дупки за старите отвори където да хванеш дистанционера и нови за новите говорители, и си готов. Като видиш снимките ще ти стане ясно за какво ти говоря. Ти сега си го направил същото от фибран
Коментар
-
Преди 3-4 години ходих в един авто аудио сервиз да си купя преходна букса за радиото и да ми го вържат. Тогава стана дума за тези преходници, цената беше към 35 лв. Но ги нямаха и мисля с поръчка можеха да намерят. Разходи се по тея места и мисля че ще се намери, все някъде, някои и друг останал по складовете комплект и за теб.
Коментар
-
И пластмаси да слагаш колега и МДФ се тая.Свири се по един и същи начин.Не се фтелявай..Както си ги направил оставяй ги така.Важното е че са нови.Аз ги слагам вече директно на вратата,защото свирят по един и същи начин каквото и да слагаш.Не пречат и на стъклото и с фланци само се набутваш.Браво/а не свират с тонколоните на оригиналните места.Слагай едни елипси на кората и си патрон...Предните тонколони са и ще ти останат само фонови.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар