Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинална навигация на стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

radoi4o11 написа:
    stilo_new написа:
    valioboy написа:
    Ами купуваш си едно времезакъснително реле на 6 секунди и го връзваш през някой бушон.Съмнявам се ,че след като го включиш ще ти поиска mastercode навигацията ,понеже вече колата ще разбира ,че има нещо включено,а тя не е фабрична и съответно кода го няма в бодито,но това е предположение .
    Прав беше колега. Поиска ми mastercode. Наложи се пак да го изключа, че не можех да сменям и радиото. Интересното, което се получи е, че след като работи така известно време, е взел някакъв сигнал от колата и езика ми се смени сам от немски на английски(което исках да направя от много време, но не ми даваше). както и сега, въпреки, че го изключих вторият плюс, вече мога да правя настройки, да променям яркостта и много друго. Остана това дето се изключва на 20 мин., но за това явно трябва да си е включен вторият плюс. Въпреки това съм доволен, намалих си яркостта, да не ми вади очите нощно време.
    .колега когато ти поиска mastercode какво беше решението щото и на мен си иска а нямам идея от къде да го взема
    Ами колегата galinchooo ме насочи към един магазин тук в Бс за авторадия. Там ми казаха, че можели да намерят кода, ама трябваше да им оставя навигацията, защото повече време им трябвало. Аз понеже трябваше да пътувам се отказах. Като решение махнах вторият плюс, който показваше на радиото, че колата е стартирана. Тогава не иска мастеркода. Но тогава при мен се изключваше на 20 минути. Педполагам, че там където поставят радия на автомобили, ще намерят кода.

Коментар

Сваляш радиото, преписваш/снимаш му серийния номер и го пускаш тук:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Сваляш радиото, преписваш/снимаш му серийния номер и го пускаш тук:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
        греда и там не могат да се справят но няма да се отказвам време много ще се ровя из нета и дано има успех

Коментар

Има сервизи, в които могат да прочетат кода от радиото (от страни то има още една букса, която се ползва само за сервиз).Имах преди време телефона на един сервиз в София, които твърдяха, че могат да го направят, но при мен беше профилактично питането и не се наложи да ги ползвам.Потърси в нета и питай по сервизите.

Коментар

ще се поровя още докато неми писне а после май ще си остане само като сд. за сега греда голяма

Коментар

Така проблема с кодът решен за сега флашнах го до версия 9,8 която не-иска мастер код от първоначалното включване веднага изписва ;време.дата ,температура,час.- от колата ,всички настройки си работят ,след малко слизам за да я тествам в движение как ще е

Коментар

radoi4o11 написа:
                Така проблема с кодът решен за сега флашнах го до версия 9,8 която не-иска мастер код от първоначалното включване веднага изписва ;време.дата ,температура,час.- от колата ,всички настройки си работят ,след малко слизам за да я тествам в движение как ще е
                Всички настройки работят,както на нея така и на дисплеят на колата работят заедно настройките за скорост час дата всичко ОК

Коментар

След като работи вече мисля да го оборудвам с камера за заден ход и некви такива глезотии,някой ако има някакви виждания над това как стават нещата ще съм благодарен

Коментар

Working...
                  X