Идеята ми е следната на Стило 1.6 със (сд)да му сложа навигацията от Стило абарт какво ми трябва защото аз имам само двете букси за сд-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинална навигация на стило
Collapse
X
-
кола
Като взимаш навигация взимаш комплект с кабели ако има и карта +GPS антената и да се монтира на таванаhttp://forum.fiat-bg.org/files/mm4_649.jpg
Коментар
-
Навигацията на Стило е същата като на Крома (поне като софтуер), с малката разлика, че не може да ѝ се ъпдейтва софтуера, и от там не може да работи с новите карти.Няма никакъв смисъл да се занимаваш с нея, няма да ти върши никаква работа.В темата за навигация горе във важните теми на раздела има линк към картата на Балканите, вкл. и България, но тя е супер постна. Има улиците само в София, а за страната има само главните пътища. Всички останали градове ако изобщо ги има, са отбелязани само като точки. Липсват областни градове като Ямбол например.Единствената благинка, която може да ползваш е телефона.
Коментар
-
stilo_new написа:...Освен това има някаква настройка и на всеки 20 мин се гаси.
Коментар
-
Много благодаря колега за информацията. Явно това нещо наистина не върши много работа. То дори и флашка не мога да му закача. Дано поне, стане да му променям настройките, че нощно време ми изкарва очите. Много е голяма яркостта. Би трябвало да може да му се променя.А колкото това, че не е вързан единият плюс, аз ще проверя отзад какво е свързано, но не знам вече дали ще успея и как да го вържа. Не ги разбирам просто как стават тези неща.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар