Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

премахване на катализатор при наличие на 2 ламбди Punto mk2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

премахване на катализатор при наличие на 2 ламбди Punto mk2

колеги как да разкарам катализатора на пунто 2001г 16v при положение че има 2 ламбди сонди и ECUто ще се усети? Четох за втулки, емулатори и дори разпробиване на съществуващия катализатор но нито едно от тях не ми вдъхна доверие. Ако може някой да сподели опит от нещо опитано и изпитано?
    Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp

Аз защо си мисля че си с катколектор, и премахването май е невъзможно.
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Re: премахване на катализатор при наличие на 2 ламбди Punto

lapd87 написа:
      колеги как да разкарам катализатора на пунто 2001г 16v при положение че има 2 ламбди сонди и ECUто ще се усети? Четох за втулки, емулатори и дори разпробиване на съществуващия катализатор но нито едно от тях не ми вдъхна доверие. Ако може някой да сподели опит от нещо опитано и изпитано?
      Ако разбираш руски език, мога да ти пратя линк....

Коментар

Re: премахване на катализатор при наличие на 2 ламбди Punto

Hristo Dimov написа:
        lapd87 написа:
        Ако разбираш руски език, мога да ти пратя линк....
        google translate разбира малко повече пращай

Коментар

Дайте тоя линк да го видим и ние

Коментар

dzola написа:
            Дайте тоя линк да го видим и ние
            https://www.drive2.ru/l/4062246863888650871/но честно казано няма по-конкретни данни... така че приемам още предложения. Засега мисля да направя ламбда емулатор, но не съм сигурен какви данни да симулира

Коментар

А защо си махате катализаторите? Един универсален е 120лв. Ако ламда сондата работи и не карате на бедна смес издържа над 80к. Кво му плащате?
              Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

gaz написа:
                А защо си махате катализаторите? Един универсален е 120лв. Ако ламда сондата работи и не карате на бедна смес издържа над 80к. Кво му плащате?
                как се слага универсален? къде се продава? дай малко повече информация

Коментар

Working...
                X