Някой знае ли във Варна продават ли някъде фланци готови,или ррябва да търся някой да ги работи. Другия вариант е да се поръчват,има обяви за хора които правят. Работата е там че ми трябват не повече от 5мм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци за джанти,къде във Варна или поръчка?
Collapse
X
-
Re: Фланци за джанти,къде във Варна или поръчка?
Ivan Malchev написа:Някой знае ли във Варна продават ли някъде фланци готови,или ррябва да търся някой да ги работи. Другия вариант е да се поръчват,има обяви за хора които правят. Работата е там че ми трябват не повече от 5мм.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Така...след мерене в сервиз Стъни ауто,които са доста учтиви,а имат и доста голям стругарски цех точно под тях,стигнаха до извода че фланци трябват само за отпред. 12мм понеже при смяна на накладки с нови челюстите на апарата ще се отворят повече и 5мм фланци няма да свършат работа. Казаха че за отзад ако се сложат се рискува да стърже в калника по натоварена или при завой,а и остава съвсем малко където да се захване джантата на централния отвор. Обаче мен самата мисъл ме дразни като знам че отпред ще изглежда по широка отколкото отзад,и въпроса е какво да правя?Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар