Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фланци за джанти,къде във Варна или поръчка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фланци за джанти,къде във Варна или поръчка?

Някой знае ли във Варна продават ли някъде фланци готови,или ррябва да търся някой да ги работи. Другия вариант е да се поръчват,има обяви за хора които правят. Работата е там че ми трябват не повече от 5мм.
    Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Re: Фланци за джанти,къде във Варна или поръчка?

Ivan Malchev написа:
    Някой знае ли във Варна продават ли някъде фланци готови,или ррябва да търся някой да ги работи. Другия вариант е да се поръчват,има обяви за хора които правят. Работата е там че ми трябват не повече от 5мм.
    Ми тогава виж жигулови (ладови) дали няма да ти свършат работа.
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Така...след мерене в сервиз Стъни ауто,които са доста учтиви,а имат и доста голям стругарски цех точно под тях,стигнаха до извода че фланци трябват само за отпред. 12мм понеже при смяна на накладки с нови челюстите на апарата ще се отворят повече и 5мм фланци няма да свършат работа. Казаха че за отзад ако се сложат се рискува да стърже в калника по натоварена или при завой,а и остава съвсем малко където да се захване джантата на централния отвор. Обаче мен самата мисъл ме дразни като знам че отпред ще изглежда по широка отколкото отзад,и въпроса е какво да правя?

Коментар

Добре ма си в грешния раздел ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Извинявам се за грешката,най учтиво моля модератор да премести темата в правилния раздел.

Коментар

Working...
          X