някой може ли да ми даде стари версии на софтуера. След 2 дни ровене и сваляне на различни кракнати и некракнати версии все още не намирам читава. Или е кракната и забива (не знам защо при положение че имах свястна кракната която работеше без засечка) или не е кракната и докато се закачи и разкача (преди имаше една която четеше до 4 параметъра за до 20мин и беше безплатна). Проблема е че новата версия MultiEcuScan се краква със смяна на ID на хард диска а аз съм с SSD и това не ми се получава. Може да пратите линк тук или да ми я пратите на email: mario87@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стари версии на Fiat ECU Scan
Collapse
X
-
alfaOBD върши ли ти работа колега ?https://www.sendspace.com/file/23nudiFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
-
И тя върши работа има и крак, малко е по-нескопосана спрямо Fiat ECU Scan, но пък лови Брава 1.6 от 80 и кусурта година.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:И тя върши работа има и крак, малко е по-нескопосана спрямо Fiat ECU Scan, но пък лови Брава 1.6 от 80 и кусурта година.Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар