Здравейте колеги! От известно време не ми работят двата стопа (работи само третият).Стоп машинката работи.На конектора,който влиза в "бушониерата" има ток,но на този който излиза за към стоповете-няма! Имам под ръка друга "бушониера",за която съм сигурен че е ОК,сложиш нея,но пак същото - работи само третият стоп.Колата е Fiat Marea Weekend ELX 1999г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо нямам стопове?!
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:Някой изгорял предпазител ? Банков, Марея комби не като Браво.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:dobrujanetza написа:Някой изгорял предпазител ? Банков, Марея комби не като Браво.Lancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
EX:Fiat Marea Weekend ELX 00'1.6/ГИ Landi renzo/
EX:Fiat Bravo GT 1.6
Коментар
-
На конектор Е,на 1 и 3 пин НЯМА напрежение (1 - десен стоп (при модели с чек-контрол за стоп-светлините,3 - ляв стоп (при модели с чек-контрол за стоп-светлините).На пин 14 (трети стоп - ИМА.В задната част,на конектор J,пин 1 (лява стоп-светлина (при модели с чек контрол за стоп-светлините))- Няма напрежениеКонектро H,пин 9 (чек контрол за стоп-светлините)- ИМА напрежение.а на 9-ти - НЯМА.Това успях да направя днес набързо и ще се радвам,ако на някой му говори нещо и може да ми помогне!Мога ли да вържа ляв и десен стоп за третия?Благодаря!Lancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
Коментар
-
Ето още малко http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=114776 , а м/у другото кога ги изгуби?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Благодаря колега,днес видях темата и ги направих така.Стопове вече имам Кога и как изчезнаха не знам!Когато взех колата преди около 10 месеца имаше стопове и преди месец-два забелязах че ги няма.Много ми е интересно какво е станало,че да изчезнат. Единственото което съм пипал по колата е да и сложа ксенон и LED на габаритите и номера.Lancia Lybra Intensa 1.9 Jtd 115+
Коментар
-
Lemanov написа:Благодаря колега,днес видях темата и ги направих така.Стопове вече имам Кога и как изчезнаха не знам!Когато взех колата преди около 10 месеца имаше стопове и преди месец-два забелязах че ги няма.Много ми е интересно какво е станало,че да изчезнат. Единственото което съм пипал по колата е да и сложа ксенон и LED на габаритите и номера.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар