Здравейте колеги наистина се оказа че има такъв нагревател.Въпроса ми е следния къде се намира предпазитела за него и кога при каква температура трябва да подгрява горивото.Пробвах с мултицет при 3 градуса и няма никакво напрежение към него.Ако може и схемичка аз все пак ще се поровя във ръководството.Става въпрос за автомобила от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нагревател на филтъра
Collapse
X
-
Ако датчика за температурата за горивото управлява включването на нагреватела то това ме навежда на мисълта че той може да не си върши работата,но ако някой знае поне при каква температура трябва да се включи.Другия вариант е да е подаде отделно ток на нагреватела и с едно ключе да си го управлявам самостоятелно когато аз си реша.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Ако датчика за температурата за горивото управлява включването на нагреватела то това ме навежда на мисълта че той може да не си върши работата,но ако някой знае поне при каква температура трябва да се включи.Другия вариант е да е подаде отделно ток на нагреватела и с едно ключе да си го управлявам самостоятелно когато аз си реша.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Нагревател на филтъра
Tornado написа:Здравейте колеги наистина се оказа че има такъв нагревател.Въпроса ми е следния къде се намира предпазитела за него и кога при каква температура трябва да подгрява горивото.Пробвах с мултицет при 3 градуса и няма никакво напрежение към него.Ако може и схемичка аз все пак ще се поровя във ръководството.Става въпрос за автомобила от подписа.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Tornado написа:Тази сутрин -3 градуса все още не включва подгрева на горивото.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Tornado написа:Тази вечер във В.Търново квартал Зоната -8 градуса няма все още подгряване на горивото явно датчика си е заминал.Дали ще има такъв някъде по магазините.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
gdd55
Въпросният нагревател миналата зима на минус 14 градуса като дигнах капака го чух че работи/чу се едно жужене/,а колата дори не беше на контакт
Коментар
-
gdd55 написа:Въпросният нагревател миналата зима на минус 14 градуса като дигнах капака го чух че работи/чу се едно жужене/,а колата дори не беше на контакт
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар