Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с комфорт модула - Bravo JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с комфорт модула - Bravo JTD

Днес левият прозорец отказа да се вдигне и започнах да диря проблема. Стигнах до комфорт модула, който е зад жабката и установих, че проблема е от него. Сложих за проба такъв от АР 156 2.0 и успях да вдигна прозореца, но не мога да заключа от бутона на ключа (с оригиналния модул няма проблем). Мога ли от 2та да направя един работещ на 100%, да търся точно от Браво 2000г. или старият може да се отремонтира?
    FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
    То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
    Fiat Auto S.p.A

колега, след като си на ти с модула може ли да кажеш какава му е функцията?сори че не съм от полза,но може да научим нещо.
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Аз се присъединявам към колегата zlatarov. Дали има начин да се направи да вдига сам и пасажерското стъкло?
      Fiat Bravo 1.6 16V '99
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      ------------------------------------------------------------
      Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Сигурно има вариант и аз не знам. Но какво общо има със заключването се питам аз?
        FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
        То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
        Fiat Auto S.p.A

Коментар

Working...
        X