Здравейте,колата е Фиат Пунто МК 2 2000г. 1.2 8в. Ще опиша накратко състоянието на колата,дано някой успее да ми помогне. При вкл. габарити отзад свети само левият габарит,десния никъв го няма,при пуснат ляв мигач премигва левия габарит,мигач и светлината за мъглата ( и 3те доста слабо денем почти незабележимо) и габарита на десния стоп (премигва при подаден ляв мигач) при пуснати аварийни светлини премигва третия стоп (на стъклото) десния стоп (светлина за спирачка ) и доста слабо и 2та мигача. При натискане педела на спирачката свети цялата дясна страна (габарит стоп и мигач ) а от ляво нищо или случайно премигва габарита слабо при това.. днес забелязах че дори предните мигачи при задържане продалжително педала на спирачката светват лекичко.. При натискане мигача за наляво се чува ускорено тиктакането (звука известяващ за вкл. мигач),а при подаване на десен мигач честотата на тиктакането е нормална.. Моля ви някой ако има някаква представа какво се случва с тая кола да каже,защото ме е страх да я карам особено в градски условия не мога да си представя колите зад мен как се ориентирват дали завивам,дали спирам... недеай си боже аварийни да се пуснат премигва цялата като коледна елха,ако се налага утре вечер и снимки мога да кача.Нещата който се опитах да направя са: Свалих и разглобих 2та стопа напрусках навсякъде с контактен спрей почистих окисленията прегледах кабелите,крушките..всичко за което се се сетих,но проблема не се реши а даже прецака и предните светлини. Моля ви се някой да ми помогне,щот не знам кво да я права тая барака вече...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto Mk 2 Проблем със задните светлини
Collapse
X
-
Re: Punto Mk 2 Проблем със задните светлини
Punto_crap написа:Здравейте,колата е Фиат Пунто МК 2 2000г. 1.2 8в. Ще опиша накратко състоянието на колата,дано някой успее да ми помогне. При вкл. габарити отзад свети само левият габарит,десния никъв го няма,при пуснат ляв мигач премигва левия габарит,мигач и светлината за мъглата ( и 3те доста слабо денем почти незабележимо) и габарита на десния стоп (премигва при подаден ляв мигач) при пуснати аварийни светлини премигва третия стоп (на стъклото) десния стоп (светлина за спирачка ) и доста слабо и 2та мигача. При натискане педела на спирачката свети цялата дясна страна (габарит стоп и мигач ) а от ляво нищо или случайно премигва габарита слабо при това.. днес забелязах че дори предните мигачи при задържане продалжително педала на спирачката светват лекичко.. При натискане мигача за наляво се чува ускорено тиктакането (звука известяващ за вкл. мигач),а при подаване на десен мигач честотата на тиктакането е нормална.. Моля ви някой ако има някаква представа какво се случва с тая кола да каже,защото ме е страх да я карам особено в градски условия не мога да си представя колите зад мен как се ориентирват дали завивам,дали спирам... недеай си боже аварийни да се пуснат премигва цялата като коледна елха,ако се налага утре вечер и снимки мога да кача.Нещата който се опитах да направя са: Свалих и разглобих 2та стопа напрусках навсякъде с контактен спрей почистих окисленията прегледах кабелите,крушките..всичко за което се се сетих,но проблема не се реши а даже прецака и предните светлини. Моля ви се някой да ми помогне,щот не знам кво да я права тая барака вече...
-
С отвертка или ножче ги начегъртай и разкрачи насам-натам.Обикновено там е проблема, а не в самия стоп."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар