Искам на моят фиат браво 1.6 16V 97г. с еку 49F да слажа еку от по старите години. Някой правил ли го е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
? Искам да сменя ЕКУ 49F с по старото
Collapse
X
-
Трябва ти компютър, окабеляване за мотора, мап сензор, датчик за темп. На входящ въздух километраж и окабеляване за него от браво до 98ма година iaw 1f . тпс-а нс дросела мисля че е едакъв, датчика за детонации е същия и ламбдата е същата. Апсолютно безсмислена операция. Дюзите помпата горивните магистрали, също са различни, но може да не ги сменяш, колата ще работи идеялно и с тях. Какво не му хареса на 49ф, при мен не съм имал никакви проблеми с електрониката, само две дюзи съм сменял, бобина, кабели и свещи. Ако става въпрос за синьото браво.
-
Re: ? Искам да сменя ЕКУ 49F с по старото
shr81 написа:Искам на моят фиат браво 1.6 16V 97г. с еку 49F да слажа еку от по старите години. Някой правил ли го е?fiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
Re: ? Искам да сменя ЕКУ 49F с по старото
shr81 написа:shr81 написа:Искам на моят фиат браво 1.6 16V 97г. с еку 49F да слажа еку от по старите години. Някой правил ли го е?fiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
misho_ написа:той и с обикновенна, няма да има ядове ако го караш само на газ + това времето се затопля вече и няма ядове да си палиш и студена на газ, обаче си е глупост, ГИ-то е много по добър варянт. видях в една тема, че си махнал ГИ-то от синьото(бившото мое), какво не се разбрахте с нея?fiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
shr81 написа:misho_ написа:той и с обикновенна, няма да има ядове ако го караш само на газ + това времето се затопля вече и няма ядове да си палиш и студена на газ, обаче си е глупост, ГИ-то е много по добър варянт. видях в една тема, че си махнал ГИ-то от синьото(бившото мое), какво не се разбрахте с нея?
Коментар
-
misho_ написа:shr81 написа:misho_ написа:той и с обикновенна, няма да има ядове ако го караш само на газ + това времето се затопля вече и няма ядове да си палиш и студена на газ, обаче си е глупост, ГИ-то е много по добър варянт. видях в една тема, че си махнал ГИ-то от синьото(бившото мое), какво не се разбрахте с нея?fiat bravo 1.6 16V
Коментар
-
misho_ написа:Пробвай с намаляне на количеството на входящия въздух. На входа на филтърната кутия махни маркуча към челния въздугховод и сложи нещо с което да намалиш отвора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар