Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой решавал ли е проблема с ASR FAILURE,LOOSE CONECTION

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

choch1 написа:
    много чист ми се струва колега не вярвам да виси отдавна !
    Не беше чист. Преди седмица го пръсках с контактен спрей. Въпроса ми е за какво е това там, т.е. какво се включва. .. Като цяло вкарах колата в сервиз надявам се да установят проблема. Като има резултат ще се похваля :D

Коментар

Ето какво открих след като отворих компютъра.Презапоих всички пинове на куплунгите. На някои от пиновете почити нямаше калай на други видимо имаше студени спойки.След тази интервенция преместих и компютъра, малко дойде на една страна защото някои от кабелите идваха по-къси и трябваше да размотавам лепенката с която са увити но като се оправи времето ще го направя и това. Колата вече втори месец е без проблеми иначе гаснеше по-време на движение, остана ми да оправя аербега на пасажерската седалка, че от време на време дава грешка.
      Прикачени файлове

Коментар

ivanovburgas написа:
        choch1 написа:
        много чист ми се струва колега не вярвам да виси отдавна !
        Не беше чист. Преди седмица го пръсках с контактен спрей. Въпроса ми е за какво е това там, т.е. какво се включва. .. Като цяло вкарах колата в сервиз надявам се да установят проблема. Като има резултат ще се похваля :D
        Относно този куплунг мисля че към него се включва темпомата за колите които имат готовност за поставянето му, още не съм се запознал подробно със схемите но това е следващото нещо с което ще се захвана по тази кола.

Коментар

Здравейте. От близо месец имам Стило 1.6 2002 . Имам сериозен проблем, който като чета тук май е често срещан. Колата ми гасне и изписва ASR FAIL, ALTERNATOR FAIL, LOOSE CONNECTION. Прави го и при студен двигател, примерно десетина двайсет секунди след като съм стартирал.. При топъл двигател също. Тъй, акто нямам възможност сам да се справя с проблема, ще ме насочите ли към някого.

Коментар

Искам да попитам някой в Бургас дали е местил ECU -то на Stilo 1.6 103 к.с. Ако може да ме насочи къде могат да го направят както трябва.

Коментар

Проблемът вече е решен. Еку-то дадох на ремонт. След извършеният ремонт (300 лв- 6 месеца гаранция) сега проблеми няма. Човекът явно разбира от тези неща. Благодаря, че бях насочен към него.

Коментар

Working...
              X