choch1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой решавал ли е проблема с ASR FAILURE,LOOSE CONECTION
Collapse
X
-
Ето какво открих след като отворих компютъра.Презапоих всички пинове на куплунгите. На някои от пиновете почити нямаше калай на други видимо имаше студени спойки.След тази интервенция преместих и компютъра, малко дойде на една страна защото някои от кабелите идваха по-къси и трябваше да размотавам лепенката с която са увити но като се оправи времето ще го направя и това. Колата вече втори месец е без проблеми иначе гаснеше по-време на движение, остана ми да оправя аербега на пасажерската седалка, че от време на време дава грешка.
Коментар
-
ivanovburgas написа:choch1 написа:много чист ми се струва колега не вярвам да виси отдавна !
Коментар
-
Здравейте. От близо месец имам Стило 1.6 2002 . Имам сериозен проблем, който като чета тук май е често срещан. Колата ми гасне и изписва ASR FAIL, ALTERNATOR FAIL, LOOSE CONNECTION. Прави го и при студен двигател, примерно десетина двайсет секунди след като съм стартирал.. При топъл двигател също. Тъй, акто нямам възможност сам да се справя с проблема, ще ме насочите ли към някого.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар