здравейте,приятел с мареа има проблм с алармата и по всяка вероятност тя му цеди тока на АБ, та въпроса е може ли директно да се изключи по някъв начин?Ако се изключи ще може ли да запали?къде се намира бушона за фабричната аларма и пищялката на алармата?при запалване колата продължава да издава алармен сигнал.ще направя замерване за утечка да установим има ли, но съмненията за алармата, също ще проверя и алтернатора, но това на място благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фабрична аларма може ли да се изключи?
Collapse
X
-
а ще може ли да кара(да запали) с извадена букса ? поне да не пищи докато дойде при мен,за да идем до сервиз ?буксата там при бушоните ли е ? би трябвало да е като молул за централно нали ?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
кола
Трябва да е до акумулатора -заедно с пищялката това е един вид http://obrazki.elektroda.net/26_1188697829.gifи http://autokacik.pl/showflat.php?Number=284069731
Коментар
-
да рябва ключе, но при мен липсва влизат три кабела в тази ключалка за момента някак съм я изключил и не пада аб-то.оправих и ключа, че бутончето му беше прее*но, но не смея да я пусна ще наблюдавам как е и ако има проблем ще режа кабелиFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
zlatarov написа:да рябва ключе, но при мен липсва влизат три кабела в тази ключалка за момента някак съм я изключил и не пада аб-то.оправих и ключа, че бутончето му беше прее*но, но не смея да я пусна ще наблюдавам как е и ако има проблем ще режа кабели>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ясно ми е как се монтира на др съм сам съм монтирал модула идеята беше да разбера дали алармата точи, но по мерене на АБ не се наблюдава повишена консумация.на мен аларма не ми трябва, а само централното. Бушона не го знам къде е ама за сега няма и да ровя, че става 5 дни не е правила проблемFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар