Идеята е дали мога сам да направя ел. стъклата да действат, когато колата е изключена, т.е. те работят само когато има контакт, а искам да ги направя да работят по-всяко време. Мога ли сам да направя тази процедура или ми трябва жичкаджия. И ще има ли негативен ефект ако ги направя така да работят. Кофти е всеки път когато трябва да отворя джама, да давам контакт, тия релета е хубаво да почиват повече :D .И втори питане, как да направя касетофона да се изключва заедно с двигателя и да се включва заедно с него. Още не съм го вадил от леглото и предполагам отзат е на стандартна евробукса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. стъклата могат ли по този начин?
Collapse
X
-
За стъклата не мога да ти дам точен съвет.Ако става въпрос за касетофона на Брава, вътре в менюто си има опция, която позволява да се пуска и спира автоматично с двигателя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
re
Ако имаш автоматично вдигане/сваляне на ел.прозореца не е добра идея,да работят винаги,защото има едно реленце,което остава постоянно захранено и черпи постоянно от акумулатора(100-150 милиампера).На моета кола съм си го направил,като отворя коя да е врата ми работят ел. стъклата Тока беше на старата ми кола(Типо ).Много е удобно.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: re
gmg_service написа:...На моета кола съм си го направил,като отворя коя да е врата ми работят ел. стъклата ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
perlsite написа:Малко въображение използвайте Като ще го връзвате директно към "+", а не през контакт, то сложете едно допълнително ключе, което го включвайте когато искате да ползвате упрвалението на ел.стъклатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
bscsystem написа:Купи си машинки и ги вържи за алармата 25лв е нали за това са измислени...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Идеята да можеш да си затвориш прозорците когато не си на контакт е страшно удобна на типо/темпра! Освен това на темпрата стъклата могат само да се вдигат, но не и да се свалят при отворена врата и без контакт.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:При мен се и свалят предните.Да не ти е объркано нещо?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Под задните седалки/лявата/ е управлението на задните ел.стъкла.При мен под дясната има един блок/червен/,ама никой не знае предназначението му.А блока за управление на предните стъкла се намира над лявото ми коляно.Трябва да се свали една кора и той се показва-заедно с предпазителите.Аре,че ми пресъхна устатаFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар