Здравейте, надявам се да не задавам въпроси на които вече има отговор в форума, но имам запитване. Искам да си закупя пунто 1.9 jtd 86 2002 и съм харесал едно но, има проблем с таблото и незнам какъв е. Когато колата работи всички показания работят но като я изгасиш всичко изчезва (часовника и показанията на изминатите километеи) като дадеш на контакт часовника и километрите започват да мигат(часовника се нулира всеки път). Първите секунди и всички лампи мигат(подгряване еърбег вс.) след което спират да мигат,но часовника и показанията(total km) мигат постоянно докато колата е на контакт или работи. Има изолиран кабел към подгряване на горивото(към горивния филтър) и телчето за подгряване( на таблото) мига като подгрява. Моля ви помогнете, защото ме е страх да не се набутам с някой скъп ремонт. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
punto 99/03 1.9jtd проблем с таблото на километража! Помощ!
Collapse
X
-
Re: punto 99/03 1.9jtd проблем с таблото на километража! Пом
lyobg написа:Здравейте, надявам се да не задавам въпроси на които вече има отговор в форума, но имам запитване. Искам да си закупя пунто 1.9 jtd 86 2002 и съм харесал едно но, има проблем с таблото и незнам какъв е. Когато колата работи всички показания работят но като я изгасиш всичко изчезва (часовника и показанията на изминатите километеи) като дадеш на контакт часовника и километрите започват да мигат(часовника се нулира всеки път). Първите секунди и всички лампи мигат(подгряване еърбег вс.) след което спират да мигат,но часовника и показанията(total km) мигат постоянно докато колата е на контакт или работи. Има изолиран кабел към подгряване на горивото(към горивния филтър) и телчето за подгряване( на таблото) мига като подгрява. Моля ви помогнете, защото ме е страх да не се набутам с някой скъп ремонт. Благодаря предварителноШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
lyobg написа:Има изолиран кабел към подгряване на горивото(към горивния филтър) и телчето за подгряване( на таблото) мига като подгрява. Моля ви помогнете, защото ме е страх да не се набутам с някой скъп ремонт. Благодаря предварителноOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:lyobg написа:Има изолиран кабел към подгряване на горивото(към горивния филтър) и телчето за подгряване( на таблото) мига като подгрява. Моля ви помогнете, защото ме е страх да не се набутам с някой скъп ремонт. Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар