Здравейте колеги, извинявам се ако има подобна тема, но търсачката в сайта май не работи както трябва щом не съм я намерил Та... колата ми е Пунто МК2 и ми се иска да сложа лед светлини за номерът отзад. Някой дали може да помогне какви лед крушки трябва да купя и дали крушките на номера се чекват при старт, не ми се иска да ми свети постоянно грешка на таблото за изгоряла крушка.Благодаря на отзовалите се!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лед осветление на задния номер на Пунто мк2
Collapse
X
-
Re: Лед осветление на задния номер на Пунто мк2
nickname написа:Здравейте колеги, извинявам се ако има подобна тема, но търсачката в сайта май не работи както трябва щом не съм я намерил Та... колата ми е Пунто МК2 и ми се иска да сложа лед светлини за номерът отзад. Някой дали може да помогне какви лед крушки трябва да купя и дали крушките на номера се чекват при старт, не ми се иска да ми свети постоянно грешка на таблото за изгоряла крушка.Благодаря на отзовалите се!Поздрави>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: Лед осветление на задния номер на Пунто мк2
Fiat_Punto11 написа:nickname написа:Здравейте колеги, извинявам се ако има подобна тема, но търсачката в сайта май не работи както трябва щом не съм я намерил Та... колата ми е Пунто МК2 и ми се иска да сложа лед светлини за номерът отзад. Някой дали може да помогне какви лед крушки трябва да купя и дали крушките на номера се чекват при старт, не ми се иска да ми свети постоянно грешка на таблото за изгоряла крушка.Благодаря на отзовалите се!Поздрави
Коментар
-
nickname написа:В такъв случей продават ли се лед крушки с резистори, че няма да се справя със запояването сам?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:nickname написа:В такъв случей продават ли се лед крушки с резистори, че няма да се справя със запояването сам?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Та.. поради лека контузия резултатът малко се забави. Реших да покажа какво се получи, може би на някой в бъдеще ще му бъде полезна информацията.Крушката на номера е само един брой и не отчита грешка с индикация на таблото поне при мен, колата е Пунто 2000г. 1.2 8в.Взех си лампичка с 5 диода китайско производство за 4лв./бр. ( на снимката пише 9лв., но това е цената за комплект от 2бр.) Малко сякаш синее, а аз исках светлината да е точно бяла, но ще го преживея Плафончето на номера се сваля много лесно.Благодаря на вскички включили се в дискусията.Следва смяна на осветлението в купето + монтиране на леко и дискретно осветление в краката на шофьорската и пасажерската страна ( иска ми се да светва при отваряне на вратата и да угасва при затваряне постепенно) и смяна на осветлението в багажника. Някой ако има насоки и съвети за това как да стане със светлината в краката много ще се радвам да ги сподели.Поздрави и лека нощ
Коментар
-
nickname написа:Та.. поради лека контузия резултатът малко се забави. Реших да покажа какво се получи, може би на някой в бъдеще ще му бъде полезна информацията.Крушката на номера е само един брой и не отчита грешка с индикация на таблото поне при мен, колата е Пунто 2000г. 1.2 8в.Взех си лампичка с 5 диода китайско производство за 4лв./бр. ( на снимката пише 9лв., но това е цената за комплект от 2бр.) Малко сякаш синее, а аз исках светлината да е точно бяла, но ще го преживея Плафончето на номера се сваля много лесно.Благодаря на вскички включили се в дискусията.Следва смяна на осветлението в купето + монтиране на леко и дискретно осветление в краката на шофьорската и пасажерската страна ( иска ми се да светва при отваряне на вратата и да угасва при затваряне постепенно) и смяна на осветлението в багажника. Някой ако има насоки и съвети за това как да стане със светлината в краката много ще се радвам да ги сподели. Поздрави и лека нощ>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар