Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Халогени - монтаж на кола без

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Халогени - монтаж на кола без

    Колеги видях една брава с халогени с ксенон и вече със сигурност реших да си сложа и аз, идеята е да светят наситено жълто. Огледах няколко теми във форума за халогените, като цяло не ми помагат. Имам няколко въпроса към хора които са си слагали допълнително на кола която заводско няма: 1. Какво ми трябва точно от колата донор - халогените, релето, цялата конзола с копчетата ? 2. В коша на колата имам кабел, но само от едната страна, как става връзката с другия халоген, тея които заводско нямат имат само 1, а др се побългарява или си е някакво разклонение което мога взема с халогените? 3. Може ли да се сложи само бутона който липсва на платка без, или тя изобщо не е пригодена или трябва цялата? 4. С какво режете бронята, т.е. с какъв инструмент става най-лесно без да прецакам нещо (имам белезки отзад) 5. Имам и пръскалки за фаровете които още не съм монтирал, да не отварям нова тема за тях - там нямам белезки как ги слагате ? 6. Ще са с ксенон и пречи ли баластите на късите и халогените да са близо един до друг (даже един в/у друг) или трябва търся нови места ? Ами това е за др. поне не се сещам, не съм купил още частите искам разбера какво точно ми трябва и ще търся от форума или морги, с инсталацията няма да имам проблем има достатъчно схеми в др теми. Ако може само снимка на релето в жабката от кола със заводско такова.
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

    #2
    1. Да трябват ти тези неща + кабела между двата халогена (между 29-31)2. Кабела който ги захранва също го има на схемата (29) На всички там се намира.3. Вземи си цялата конзола така ще е най-добре.4. Режеш с каквото искаш - от ел машина до макетен нож(само внимавай с ножа, че колкото и лесно да ти изглежда има участъци в бронята, които са малко по-твърди, и има опасност да последваш моя пример и да си скалпираш пръстите с хируругична точност до кокал). Прави дупките точно колкото да влезнат халогените от вътре на вън, защото ако режеш баш пот тях, ще трябва си копуваш нова броня или да добавяш парчета (пак от личен опит ти го казвам)По 5 и 6 немога да ти помогна.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

    Коментар


      #3
      Супер инфо мерси колега така нагледно си е друго, особено това за бронята защото като се знам щях се осера там. Така като гледам снимката на заводските си е предвидено място, при мен няма нищо общо, ще му мисля после, до края на идната седмица искам го направя докато има още мъгли да си ги тествам.
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

      Коментар

      Working...
      X