Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви тонколони за Крома 2005г.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    flippy89 написа:
    За да свирят тези колони като хората им е нужно и усилвател защото при тази можност след определено ниво ще дере ама той си иска с оригиналното така че..... абе няма какво да обеснявам, ако има колегата въпроси да ги зададе на лично и ще му отговоря.
    Сигурен съм, че НИКОГА не си чувал как звучи оригиналната навигация/радио на Крома с оригиналните колони, затова ги пишеш тия неща.Вратата на Крома Е затворен обем. Под кората има метална кора, захваната с 10 болта. Всичко е добре изолирано.Говорителят е в специално изчислено и изработено гнездо, което се съчетава акустично с останалата част от вратата. На практика вратата е една много добре сметната и изработена тонколона.Смея да твърдя, че звукът на 6-те оригинални колони на Крома с оригиналното радио Magneti Marelli или Blaupunkt не отстъпва по абсолютно нищо на звука на BOSE уредбите в Ланча Либра. Поне с това съм сравнявал на живо.Затова и смятам, че смяната на говорителите с други, с различни параметри, само може да влоши звука.Не съм спец по кар-аудио, но от личен опит съм стигнал до извода, че най-добре свири фабрично напаснатата музика.Тук изключвам аудио-тунинга, разбира се, при който се добавят допълнителни усилватели, бас каси и т.н. и минаваме на друго ниво.Говоря за стандартно озвучаване с източник на звук и колони на фабрично предвидените места - нещо нормално за семеен автомобил.

    Коментар


      #17
      Immortal написа:
      ...Смея да твърдя, че звукът на 6-те оригинални колони на Крома с оригиналното радио Magneti Marelli или Blaupunkt не отстъпва по абсолютно нищо на звука на BOSE уредбите в Ланча Либра.
      Подкрепям!На Бравото звукът е невероятен с оригиналните тонколони.

      Коментар

      Working...
      X