Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви тонколони за Крома 2005г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви тонколони за Крома 2005г.

Здравейте Дайте съвет какви колонки да си купя за моита Крома 2005г. Нещо колонките на вратите са ми заминали.Размерите са 165 на 45мм дълбочина. Спрялсъм се на тези:http://www.technomarket.bg/products/...ony-xs-gt1738f Готов съм да дам до около 150 лв.Мерси и на отзовалитесе.ПоздравиГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Забравих да напиша с оригиналната/оригиналното радио навигация съм.

Коментар

моето предложение е : http://aval-bg.com/8/DLS+126 или http://aval-bg.com/2616/Helix+B6X+ , но за да свирят като хората да вадят бас трябва да демпнеш вратите иначе са с същите като Пайнер от 20 лева от пазара. Ефекта след демпването ще се усети определено.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Супер колега много мерси утре ще го търся магазина. да взема "Helix"Понеже не съм много от умните какво ще рече да демпна вратите ?

Коментар

Dls r6 мидбас. 20лв над бюджета ти, но си заслужават.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да ама са на78мми са 340 лв
            Прикачени файлове

Коментар

Казах мидбас, не компонентна система, гледай по-добре.99% влизат без ядове. Разходи се до Авал и тествай.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще рече облепяне на вратите със звукоизолация ( STP, K-FLEX) но са скъпи и евтиният вариант е с би ту на лента отвътре ламарината и отвън така че да се получи затворен обем. От телефона съм и няма как да ти покажа, но пиши в гугъл " демпване на врати" и виж картинките. После кажи какво си направил. Успех

Коментар

ок мерсище кажа като го направя, даватго събота и недаля да е топло

Коментар

Що се изказвате неподготвени?!?Някой от вас някога отварял ли е врата на Крома?!?Тва да не ви е Марея или Браво?Няма никаква нужда от демпване.Вземи си колони, каквито на теб ти харесват. Само гледай параметрите да са идентични с тези на оригиналните.Няма нужда от дву- или три-лентови. За високите честоти си има отделен говорител горе до огледалото, както и фабричен филтър.Басът се прави основно от колоните на задните врати.

Коментар

Аз бих търсил същите от морга или бих ги ремонтирал. На Стилото фабричното аудио е отлично , много над класа си, предполагам и при Кромата ще е така.

Коментар

Сигурно си прав колега аз несам някакъв манияк искам само да авири и да не бучи на скъсана колона . В другата кола имам по прилична музика. И все пак да не забравяме че като кача малките в колата не може и много да се усилва.

Коментар

Ми дай ги за ремонт най-добре. То вероятно едната е скъсана , виж с баланса коя е. Вероятно ще ти легне 10-20 лв. Разлика не ще усетиш и ще си спестиш главоболия от евентуално напасване.Имай впредвид ,че аудиото им е читаво направено, с филтри и слагането на някакъв говорител с незнайни параметри би развалило работата. Наскоро возих един приятел хайфист , който има Лексъс , високо оборудване, с Хармън система мисля и остана много впечатлен от аудиото на Фифи.Разбира се от CD носител , не на радио.

Коментар

Immortal написа:
                            Що се изказвате неподготвени?!?Някой от вас някога отварял ли е врата на Крома?!?Тва да не ви е Марея или Браво?Няма никаква нужда от демпване.Вземи си колони, каквито на теб ти харесват. Само гледай параметрите да са идентични с тези на оригиналните.Няма нужда от дву- или три-лентови. За високите честоти си има отделен говорител горе до огледалото, както и фабричен филтър.Басът се прави основно от колоните на задните врати.
                            Ами нямаме пари да си купиме новото Браво или Крома и за това даваме предложения или как да се направи по като хората, за това си прав че е с отделни говорител. Просто се опитвам да помогна на колегата без да му изнасям лекций за говорители, затворени обеми, филтри, но като гледам така той е непретенциозен от към аудиото и не търси някакъв супер прецизен звук а малко по-добро качество. За да свирят тези колони като хората им е нужно и усилвател защото при тази можност след определено ниво ще дере ама той си иска с оригиналното така че..... абе няма какво да обеснявам, ако има колегата въпроси да ги зададе на лично и ще му отговоря.

Коментар

Колеги много ви благодаря за помоща. и на отзовалите се.1-во тази кола "Кромата" я ползвам за семеен автомобил няма как да кача две малки деца на по два месеца и да дъни музиката. просто търсех вариант да разкарам скъсаната колона която бръмчи и дразни.да мога да ида дая ремонтирам за 20вл, но първо трябва да я сваля да ида до някаде да я направят след два дена да ида да я взема и пак да монтирам. Нямамго това време помагам на жената с близнаците. по лесно е отиваш купуваш две колони. и врамките на час демондаж монаж и забравяш. свири нещо Тихо и не гъгне ПОздрави.

Коментар

Working...
                              X