Здравейте Дайте съвет какви колонки да си купя за моита Крома 2005г. Нещо колонките на вратите са ми заминали.Размерите са 165 на 45мм дълбочина. Спрялсъм се на тези:http://www.technomarket.bg/products/...ony-xs-gt1738f Готов съм да дам до около 150 лв.Мерси и на отзовалитесе.ПоздравиГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви тонколони за Крома 2005г.
Collapse
X
-
моето предложение е : http://aval-bg.com/8/DLS+126 или http://aval-bg.com/2616/Helix+B6X+ , но за да свирят като хората да вадят бас трябва да демпнеш вратите иначе са с същите като Пайнер от 20 лева от пазара. Ефекта след демпването ще се усети определено.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Ще рече облепяне на вратите със звукоизолация ( STP, K-FLEX) но са скъпи и евтиният вариант е с би ту на лента отвътре ламарината и отвън така че да се получи затворен обем. От телефона съм и няма как да ти покажа, но пиши в гугъл " демпване на врати" и виж картинките. После кажи какво си направил. УспехЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Що се изказвате неподготвени?!?Някой от вас някога отварял ли е врата на Крома?!?Тва да не ви е Марея или Браво?Няма никаква нужда от демпване.Вземи си колони, каквито на теб ти харесват. Само гледай параметрите да са идентични с тези на оригиналните.Няма нужда от дву- или три-лентови. За високите честоти си има отделен говорител горе до огледалото, както и фабричен филтър.Басът се прави основно от колоните на задните врати.
Коментар
-
Ми дай ги за ремонт най-добре. То вероятно едната е скъсана , виж с баланса коя е. Вероятно ще ти легне 10-20 лв. Разлика не ще усетиш и ще си спестиш главоболия от евентуално напасване.Имай впредвид ,че аудиото им е читаво направено, с филтри и слагането на някакъв говорител с незнайни параметри би развалило работата. Наскоро возих един приятел хайфист , който има Лексъс , високо оборудване, с Хармън система мисля и остана много впечатлен от аудиото на Фифи.Разбира се от CD носител , не на радио.
Коментар
-
Immortal написа:Що се изказвате неподготвени?!?Някой от вас някога отварял ли е врата на Крома?!?Тва да не ви е Марея или Браво?Няма никаква нужда от демпване.Вземи си колони, каквито на теб ти харесват. Само гледай параметрите да са идентични с тези на оригиналните.Няма нужда от дву- или три-лентови. За високите честоти си има отделен говорител горе до огледалото, както и фабричен филтър.Басът се прави основно от колоните на задните врати.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Колеги много ви благодаря за помоща. и на отзовалите се.1-во тази кола "Кромата" я ползвам за семеен автомобил няма как да кача две малки деца на по два месеца и да дъни музиката. просто търсех вариант да разкарам скъсаната колона която бръмчи и дразни.да мога да ида дая ремонтирам за 20вл, но първо трябва да я сваля да ида до някаде да я направят след два дена да ида да я взема и пак да монтирам. Нямамго това време помагам на жената с близнаците. по лесно е отиваш купуваш две колони. и врамките на час демондаж монаж и забравяш. свири нещо Тихо и не гъгне ПОздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар