Колеги при мен колата не е фабрично с хаогени на бронята но смених бронята хаогените са си с инсталация и гледам от снопа кабели дето са към фара една част влизат в перката има и един отделно в гофрирана тръбичка със същия цокъл като на хаогените но ток в него няма дори и да светна светлините за мъгла отзад светят но в посочения кабел пак няма ток.Дали са предвидили този кабел за хаогени пък да не са сложили реле или бушон знам ли искам да си ги свържа и да светят .Някой има ли идея ?Този който ми е в ръката е на хаогените а другия е от инсталацията на колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за инсталация на халогени
Collapse
X
-
Кабела на халогените трябва да е долу, до левия рог дет се хваща единия от долните болтовете които държат бронята.Ето тема, която може и да ти помогне: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21116Fiat Bravo 1.9 TD100
-
Koпчето го имам колега таблото е като твоето отзад светкат допълнителните по ярки червени светлини като го натисна мисълта ми беше дали този кабел не е предназначен за хаогени който е на снимката но дори и при натиснат бутон за фарове за мъгла ток в него няма трябва да погледна в кутията отпред може би няма реле.Прочетох темата иначе колега по снимките се ориентирах утре ще ида да погледна в жабката имам ли го това реле или не и при бушоните ще погледна иначе кабела отпред е кафяв и черенМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
goro71 написа:Трябва да имаш отделен бутон за предните халогенни светлини.Бутона който имаш е само за задните.Разгледай внимателно снимките.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
А бе, оригиналното си е по-добре, вземи от някоя морага панелче и си го смени, аз така си направих моите, в жабката си имах окабеляване без реле и т.к. нямах оригинално реле си сложих най обикновено с ново гнездо.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ще вида колега Ник кво ще направа сега точно нямам време да се занимавам с колата но щом го направа ще пишаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
NikMar написа:Копчето е най-лявото, а при теб липсва, и трябва да имаш релето в жабката.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
И мен ми предстои същия ... , чудя се защо се хванах - първото, т.е горното трябва да ти е за халогените ... ей ся ще се опитам изровя снимка, мисля преди години снимах там. ... Мда ето снимката , при мен е дясното , а лявото е свързано със ел стъклата и запалката, сещам се защото едно време бях окъсявал нещо по него за да имам постоянно ток към стъклата и запалката :Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
При мене колега стъклата са на друго реле от ляво долу и си работят а запалката и аз преправих да има постоянно ток ще сложа едно реле горе да вида дали ще закарам ток отпред към инсталацията на хаогените ако не стане ще ги вържа за задните светлини за мъгла ако намера някаде схемата на задните светлини да вида къде да вържа хаогените.Иначе мерси за снимката колегаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар