Не съм сигурен за кой раздел. Дали за електроника или общи приказки или пък за тук. Нека модераторите да я преместят ако сметнат за необходимо. Та поръчах си следното нещо. От снимката. Пробвах я и утре ще се опитам да я поставя. Корите на кромата отзад на петата врата само на щипки ли са или има скрити болтове? Някой свалял ли е тавана?Добавени снимки.Преместена в подходящият раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камера за заден с монитор-огледало
Collapse
X
-
кола
Има щипки с права плоска отвертка се изваждат и винтчета Като гледам трябва само горната кора да свалиш ако е слагаш там ЦЪКЧовек стига с тези километрични линкове.Редактирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
-
Здравейте. Първо малко с монтажа : тавана се сваля много ковти в смисъл не само болтове ами Италианците са го и лепили. Забелязах че тавана е подготвен за шибидах въпреки че нямам всички планки и врочие са там. Снимките не са много добри за което се извинявам. Камерата я монтирах от вътрешната страна на стъклото непосредствено под третият стоп. Ако я бях сложил от вънка ще ше да енпо добре но да слизам да я чистя всеки път няма да стане ( с тия кални и чисти улици) огледалото като огледало ок но ми направи впечатление че през деня дисплея е малко блед. За впечатления за моля мента неотрални, но не бих съветвал някой да се взима такова нещо. Можеби ако монитора не е на огледалото а някаде другаде с не чак толкова пряка всетлина ще е по добре незнам. Тъй като съм се минал вече и съм го монтирал ще си го ползвам Не мога да кача снимките някакви идей каде да ги сложа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар