Колега да не би конектора да се води GT5-1S ,ето тази антена мисля ,че ще стане - http://www.ebay.com/itm/Amplified-Re...item259ee5eee7 ,ако ли не каква е разликата между GT5-1PP и GT5-1S ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навигация за фиат крома монтаж ?
Collapse
X
-
Колеги днес монтирах навигацията и стигнах до проблема с кода. В момента в който включа контролера на колата и иска мастер код.Поразгледах в интернет и стигнах до извода ,че трябва да му налея версия на софта 9.8 ,но не мога да я намеря .Моля ,ако някой я има нека я качи.Звъннах и на човека от който я купих ,но вече в понеделник може да провери той за кода .
Коментар
-
valioboy написа:Поразгледах в интернет и стигнах до извода ,че трябва да му налея версия на софта 9.8 ,но не мога да я намеря .Моля ,ако някой я има нека я качи.Звъннах и на човека от който я купих ,но вече в понеделник може да провери той за кода .
Коментар
-
Вече прескочих кода,преинсталирах firmware-a с включени контролери от колата и вече код ми иска само за старото ми радио ,а навигацията си се познава с колата .Сега съм на етап търсене на антени и микрофон ,също така и шейна.Другата пречка която срещнах е схемата на свързване на навигация ,няма нищо общо с радиото.Старото радио пускането и спирането през контакт се управлява от контролера на колата ,а на навигацията е с 2-ри плюс през контакт който аз нямам фабрично прекаран .Както и да е плюс си прекарах ,но проблема е че компа на колата си търси дали радиото е включено и като не разбере,че радиото е включено ,а контролера започне да предава данни регистрира грешка и километража започва да ми мига .Четох в чужд форум ,че това се прескача с реле за времезакъснение ,самата проверка на колата е 4 секунди след това спира да търси ,дефакто си търся времезакъснително реле на поне 4 секунди и така. Поздрави !
Коментар
-
Идеята е един модул, който да преобразува сигналите от CAN шината към стандартните за този модел китайче.http://www.dynamicsounds.co.uk/autol...рително трябва да се обсъди с доставчика точно за какъв модел радио трябва да е.Пробвай и в някой от сервизите за "кар-аудио" какво ще ти предложат.
Коментар
-
Колеги помагайте нищо не става с управлението от волана и на всичко отгоре взехме и кожен салон с ел. седалки-още по-голям проблем- никъде схеми, никъде нищо,а те са вързани със страничните огледала,със скоростомера и с панорамния покрив ако има такъв.Ще трябва явно да се взима целия кабелаж и кабел по кабел да се открива Америка.Утре ще направя и някоя снимка.Помощ.
Коментар
-
Един може би малко глупав въпрос, но може ли някой да каже кой от двата кода на боди-то какво означава-в смисъл има ли код който да показва оборудването на колата(екстрите) или боди-то е стандарт? Питам да знам дали да го свалям и него или ... По-дългият код на моята и на тази с всички екстри съвпадат ,но другият е различен. И сменяйки боди- компа трябва ли да взимам и ключа заради имобилайзера или може и без ключ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар