Здражеите имам фиат Бража 1.4 12ж Мога ли да И сложа ел инсталациq от фиат мареа дизел пален ел пакет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на цяла ел инсталация
Collapse
X
-
Re: смяна на цяла ел инсталация
dimitrow81 написа:Здражеите имам фиат Бража 1.4 12ж Мога ли да И сложа ел инсталациq от фиат мареа дизел пален ел пакетКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Ел инсталацията в купето почти няма общо с ел.инсталацията на мотора на по старите коли на по новите е оплетена работа То дали ше я сменяш дали ше си я преправяш мисля ,че е равносилно. Но не е невъзможно стига да знаеш какво правиш. Ако не си намираш някой които знае какво прави ... Да наистина каква е целта . Какво точно от ел.пакета искаш ? Централно, Ел джамове, Подгрев седалки , ел. огледала то друго ко може да има ... Килматорник ко има ше е приключение ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Мареа от последните години на производство има доста ербеци и май са си серийно толкова. Два в таблото и два в седалките. Отзад не знам дали имат.При мен няма, но аз съм с базово оборудване. На Бравата е само един. Т.е. инсталацията ти е най-малкия проблем. Хубаво, ще пренесеш централата и окабеляването. Ами табло, ами седалки?Освен да търсиш по-стара версия, която не е с толкова ербеци. Много труд за нищо е това. И за какво е цялата работа...за едни ел стъкла на задните врати, които ако не се ползват редовно, клеясват.
Коментар
-
dimitrow81 написа:Да идеята е повече екстри, а защо да отпиша ербецитеFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар