Здравейте имам проблем който не мога да разбера от къде идва.Алтернатора не зарежда лампичката след като запалиш изгася, но дефакто не се зарежда.Свалихме динамото погледнахме го и всичко наред поставихме го пак не зарежда , след известно време когато покарах малко започна да зарежда оправи се сам. След около 4000 км. пробег отново същата работа спря да зарежда. Погледнахме всичко е редовно слагаме не работи след известно време си работи и така вече за 4 път, а през тези 4 пъти само веднъж лампата светеше, но след това се оправи на следващият ден. КАКВО МОЖЕ ДА Е НА НЯКОЙ СЛУЧВАЛО ЛИ СЕ Е КОЛАТА Е МАРЕА 1,6 БЕНЗИН
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам проблем с алтернатора - динамо.
Collapse
X
-
Re: имам проблем с алтернатора - динамо.
xplodi написа:Здравейте имам проблем който не мога да разбера от къде идва.Алтернатора не зарежда лампичката след като запалиш изгася, но дефакто не се зарежда.Свалихме динамото погледнахме го и всичко наред поставихме го пак не зарежда , след известно време когато покарах малко започна да зарежда оправи се сам. След около 4000 км. пробег отново същата работа спря да зарежда. Погледнахме всичко е редовно слагаме не работи след известно време си работи и така вече за 4 път, а през тези 4 пъти само веднъж лампата светеше, но след това се оправи на следващият ден. КАКВО МОЖЕ ДА Е НА НЯКОЙ СЛУЧВАЛО ЛИ СЕ Е КОЛАТА Е МАРЕА 1,6 БЕНЗИН>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар