Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгорял фар на късите светлини Fiat Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изгорял фар на късите светлини Fiat Brava

Колеги, здравейте!За много години на всички! Живи и здрави да сте!Сега, понеже съм адски лаик на тема автомобили, ми изгоря дясната крушка на късите светлини.Принципно взех крушли от магазин (посъветваха ме да сменя и двете - на левия и на десния фар, за да се изравни светлината, иначе няма да е много добре.) та крушките са H1, 55W.Принципно на Fiat Bravo са H1, не съм сигурен дали и на Fiat Brava ще са H1.Въпроса ми е, може ли за някакви инструкции или упътване как да си сменя крушката, че щях да се засиля към сервиз...Благодаря!

Дам. Н1 са на всичките светлини на Браво, Брава, Мареа- къси(лупи или рефлекторни), дълги, халогени.Смяната: Махаш 4 на изгорялата крушка.След това окачаш кабелчето, и освобождаваш пластинката (снимката е примерна, но става)След това вадиш старата крушка, и внимателно без да пипаш стъклото на новата я поставяш по обратния ред.Ако ще сменяш и крушката на левия фар, първо махаш гумения въздуховод, дет отива към филтъра. Успех!
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Благодаря ти много!P.S. Крушката е сменена!Малко се поозорих със скобата, докато я сложа обратно.

Коментар

Прекрасна и полезна тема! Пример за взаймопомощ! Има проблем, има отговор с правилното решение! Придружена със снимки.Предлагам да се направи важна.Само заглавието да се смени, защото фара не може да изгори.Сериозно говоря!
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
        X