Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели
Може , дори CD-то да няма RCA изходи Камбанки за усилвател , може ! Повечето усилватели имат HIGHT SIGNAL вход тоест с врагедно съпротивление . Или казано просто земаш си сигнал от задните 2 тонколони и го вкарваш в усилвателя и си ги настройваш от филтрите на усилвателя.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели
Може , дори CD-то да няма RCA изходи Камбанки за усилвател , може ! Повечето усилватели имат HIGHT SIGNAL вход тоест с врагедно съпротивление . Или казано просто земаш си сигнал от задните 2 тонколони и го вкарваш в усилвателя и си ги настройваш от филтрите на усилвателя.
Колега грешно ли те разбрах или може директно от колоните да се хване сигнал дори и без сд-то да има изходите за усилвателя?
Аз още не съм купувал усилвател така, че ще търся точно такъв с тази функция,какво точно да кажа в магазина?
http://www.hifi-pictures.net/base-car-amps/Thunder%20TCA-2120/amp.htm Модела е стар , но доста мощен 380 вата мостов режим на 4 ома обединява 2та канала в 1 Способен да изгори доста говорители.
Прикачени файлове
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар