Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свърэване на туба с усилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свърэване на туба с усилвател

Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Свърэване на туба с усилвател

Юлиян Надков написа:
    Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели
    Може , дори CD-то да няма RCA изходи Камбанки за усилвател , може ! Повечето усилватели имат HIGHT SIGNAL вход тоест с врагедно съпротивление . Или казано просто земаш си сигнал от задните 2 тонколони и го вкарваш в усилвателя и си ги настройваш от филтрите на усилвателя.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: Свърэване на туба с усилвател

Fiat_Punto11 написа:
      Юлиян Надков написа:
      Честита нова година колеги!Имам един въпрос-възможно ли е да сложа на бравото туба с усилвател но на оригиналното сд за модела 2007г.Някой ако го е правил моля да сподели
      Може , дори CD-то да няма RCA изходи Камбанки за усилвател , може ! Повечето усилватели имат HIGHT SIGNAL вход тоест с врагедно съпротивление . Или казано просто земаш си сигнал от задните 2 тонколони и го вкарваш в усилвателя и си ги настройваш от филтрите на усилвателя.
      Колега грешно ли те разбрах или може директно от колоните да се хване сигнал дори и без сд-то да има изходите за усилвателя?

Коментар

Само ако самия усилвател има тази опция.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
          Аз още не съм купувал усилвател така, че ще търся точно такъв с тази функция,какво точно да кажа в магазина?

Коментар

Юлиян Надков написа:
            sa6obravoto написа:
            Аз още не съм купувал усилвател така, че ще търся точно такъв с тази функция,какво точно да кажа в магазина?
            http://www.hifi-pictures.net/base-car-amps/Thunder%20TCA-2120/amp.htm Модела е стар , но доста мощен 380 вата мостов режим на 4 ома обединява 2та канала в 1 Способен да изгори доста говорители.
            Прикачени файлове
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
            X