Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на касетофон?
Collapse
X
-
Re: Свързване на касетофон?
Тя сама няма да тръгва то си е от Радиото . Иначе вържи жълт с жълт , червен с червен и черен с черен и си готов ... Тва ти е захранването . И ще работи само при контакт радиото. А вече ако самото радио при контакт само се пуска ... Ще тръгва само. По снимката фърлям на боп и казвам колат ти е 1.1 Punto S :D без оборотомер и стрелка за температурата.И имаш ръчен джам троник :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:Тя сама няма да тръгва то си е от Радиото . Иначе вържи жълт с жълт , червен с червен и черен с черен и си готов ... Тва ти е захранването . И ще работи само при контакт радиото. А вече ако самото радио при контакт само се пуска ... Ще тръгва само. По снимката фърлям на боп и казвам колат ти е 1.1 Punto S :D без оборотомер и стрелка за температурата.И имаш ръчен джам троник :D
Коментар
-
MIT-KONG написа:Fiat_Punto11 написа:Тя сама няма да тръгва то си е от Радиото . Иначе вържи жълт с жълт , червен с червен и черен с черен и си готов ... Тва ти е захранването . И ще работи само при контакт радиото. А вече ако самото радио при контакт само се пуска ... Ще тръгва само. По снимката фърлям на боп и казвам колат ти е 1.1 Punto S :D без оборотомер и стрелка за температурата.И имаш ръчен джам троник :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Нямаш жълт, но имаш два червени, единият с черна линия, евентуално, може да играе роля на жълт. Провери с фазомер за 12в или с пробна лампа, кой кабел дава ток и при какво положения на контактният ключ. И само това ли са кабелите, за касетофона, да няма друг сноп кабели, на мен, нещо броя на кабелите не ми се връзва.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Нямаш жълт, но имаш два червени, единият с черна линия, евентуално, може да играе роля на жълт. Провери с фазомер за 12в или с пробна лампа, кой кабел дава ток и при какво положения на контактният ключ. И само това ли са кабелите, за касетофона, да няма друг сноп кабели, на мен, нещо броя на кабелите не ми се връзва.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:kal0yanch40 написа:Нямаш жълт, но имаш два червени, единият с черна линия, евентуално, може да играе роля на жълт. Провери с фазомер за 12в или с пробна лампа, кой кабел дава ток и при какво положения на контактният ключ. И само това ли са кабелите, за касетофона, да няма друг сноп кабели, на мен, нещо броя на кабелите не ми се връзва.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Fiat_Punto11 написа:kal0yanch40 написа:Нямаш жълт, но имаш два червени, единият с черна линия, евентуално, може да играе роля на жълт. Провери с фазомер за 12в или с пробна лампа, кой кабел дава ток и при какво положения на контактният ключ. И само това ли са кабелите, за касетофона, да няма друг сноп кабели, на мен, нещо броя на кабелите не ми се връзва.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Тъй като ел. способностите ми не са, кой знае колко добри, може ли да обобщите с две думи, кой към кой да вържа в крайна сметка? ПС. От снопа кабели на касетофона, явно са ползвани само жълтия, черния и червения, тъй като те са много по-къси от другите, въпреки че всички са оголени накрая и изолирани с изолирбанд.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:kal0yanch40 написа:Fiat_Punto11 написа:kal0yanch40 написа:Нямаш жълт, но имаш два червени, единият с черна линия, евентуално, може да играе роля на жълт. Провери с фазомер за 12в или с пробна лампа, кой кабел дава ток и при какво положения на контактният ключ. И само това ли са кабелите, за касетофона, да няма друг сноп кабели, на мен, нещо броя на кабелите не ми се връзва.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Колега , копуваш си едно уредче за мерене на токове Мултиметър 5-7 лева са. Слагаш до на DC 20V и мериш ... На Дебелия черен той е МАСА или МИНУС слагаш черното пипало , а с червеното опираш на ЧЕРВЕНАТА дебела жичка. При без контакт. Ако ти отчете 12волта . Тази червена жичка ти е с постоянен плюс и трябва да я вържеш към Жълтата на касетофона. Другата червена жичка пак така я мериш . Тя трябва да дава 12 волта или + само при контакт. Нея я връзваш за червената жичка . (може и да бъркам Не помня коя от 2те беше За паметта жълта или червена и коя за TOВАРА) Радитото ще ти свирне и да ги объркаш. Черната ти е маса минус си я връзваш с черната и ТОВА ТИ Е ЗАХРАНВАНЕТО на РАДИОТО. Идеята е следната понеже някой радиота правят голяма консумация стандартно има два ПЛУСА един постоянен и един при конакт. Постоянния служи за паметта на радиото и да не консумира много ток в режим на покой колата , А захранващия с голяма консумация се прекъсва когат не е на конткат колата. Ако объркаш кабелите . ПРосто радиото няма да си помни станциите при сяко палене , и ще трябва да ги размениш. Общо взето това е. Повече не харесваме обаче радиото да ни свири само на контакт. Затова му събираме жълтата и червената жичка на едно и му подаваме постоянен плюс които не се прекъсва от контакния ключ и си слушаме радио без да е на контакт колата ... Останалите кабеляци са ти за говорителите на говорител отиват предимно по 2 кабела , Там и да ги объркаш няма проблем или ше свири или не ... Пък ко искаш може да си ги замериш кой с кой вифт са . Макар че имаше няква изгъзица с обща маса. щот виждаме при тебе само 1 кабел . Смисал виждаме 3 кабела освен тея на захранването а трябва да са четири. Или ако не ти са занимава си пусни нови кабели до говорителите по 2 жила. Или не знам как иначе да ти го обесня.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Значи връзвам:черно с черночервено с червено червено/черно с жълтоАко не помни станциите пробвам другото червено с жълтото?При това положение няма да чуя звук, докато не вържа кабелите на колоните:бяло с бялолилавo/черно с лилаво/черноИ розовото ми остава не вързано, както и другите цветове от снопа на касетофона?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар