Здравейте, понякога ми светва лампата на таблото за проблем с волана/хидравликата. Какви ли не майстори ме наплашиха, че тази лампа и тази кола са едва ли не бомби със закъснител и съвсем скоро колата сама ще си навие волана пълен ляв или десен и ще ме обърне по капак. Проблема бил в "компютъра" на електроусилвателя. Нещо, което не се рециклирало и трябвало ново, а ново нямало и трябвало втора ръка, но втора ръка също няма по обясними причини. Чуденката ми идва от този клип.Сега аз не знам дали това, което човекът прави е наистина "компютърът на електроусилвателя" и това което ме учудва е, че ако ремонтът в светещата лампа се състои в това от снимката, то не един и двама в България биха го правили, а всеки срещнат дето се казва. Е да, но според майсторите където си карах колата никой в София не бил рециклирал този проблем със светещата лампа. Някой може ли да отдели няколко минути от своето време, за да обяви на невежата?Благодаря на всеки изтърпял ме. Весели празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светеща лампа на таблото за Волан / Хидравлика. PUNTO MK2
Collapse
X
-
Re: Светеща лампа на таблото за Волан / Хидравлика. PUNTO MK
Cenarius написа:Здравейте, понякога ми светва лампата на таблото за проблем с волана/хидравликата. Какви ли не майстори ме наплашиха, че тази лампа и тази кола са едва ли не бомби със закъснител и съвсем скоро колата сама ще си навие волана пълен ляв или десен и ще ме обърне по капак. Проблема бил в "компютъра" на електроусилвателя. Нещо, което не се рециклирало и трябвало ново, а ново нямало и трябвало втора ръка, но втора ръка също няма по обясними причини. Чуденката ми идва от този клип.Сега аз не знам дали това, което човекът прави е наистина "компютърът на електроусилвателя" и това което ме учудва е, че ако ремонтът в светещата лампа се състои в това от снимката, то не един и двама в България биха го правили, а всеки срещнат дето се казва. Е да, но според майсторите където си карах колата никой в София не бил рециклирал този проблем със светещата лампа. Някой може ли да отдели няколко минути от своето време, за да обяви на невежата?Благодаря на всеки изтърпял ме. Весели празници>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Cenarius написа:Здравей, въпросните релета тези от клипчето ли са? Аз сити не ползвам това, което ме притеснява е има ли наистина опасност от този светещ волан да ми самозавие колата?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
волан
Колега първо смени сервиза че много са те наплашили .Проблема е че сутрин трябва повече да закусваш да въртиш волана :D .Като направиш диагностика може да се разбере повече за проблема .управлението /компютърчето/най малко се разваля .Първо трябва да се прегледа къде може да е проблема може да е от хлабави връзки , релета но се отремантирва .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар