Здравейте. Подобна тема има изчетох я но не намерих никакви отговори, темата е без развитие. От скоро имам Фиат Крома 1.9 JTD 120 коня 2005г. Интересувам се какво ви е мнението за скенерите от сорта на :Линк За мен това не е много по удобно,но пък в момента нямам лап топ. Какво мислите за тези устройства?Насочете ме какво да си купя.ПС: Извинете ме за правописните грешкиРедактирани правописни грешки.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
OBD2 Скенер
Collapse
X
-
kristiyn написа:Хайде де колеги никой ли не се е занимавал с такива неща?ОК парктроника не ми работи, как да разбера да ли е сензор, кой сензор е или е модула, но не по пътя на пробите и грешките.Поздрави и весели празнициРедактирани правописни грешки.Модераторски екип на fiat-bg.org>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ECU и парктроник, нямат нищо общо. Но Кромата е съвременен автомобил и трябва да има бордкомпютър, който свързва всички системи и би трябвало, при диагностика, да покаже информация за парктроника, ако е поставян в завода. Друг е въпроса, каква информация ще даде. Но е добре, някой запознат да коментира.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kristiyn написа:Колега, да така си мисля. Като правя диагностика на audi-то ми излиза абсолутно всичко.Затова търся някакъв уред който ще ми свърши работа.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
kristiyn написа:Парктроника е фабричен.Моля колегата "Тодор шалев" да даде малко повече информация за въпросниян (мес).Благодаря виШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар