Колеги, ако динамото на колата ми зарежда малко под 12V може ли да ми изгорят ксеноните или нещо друго?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със зареждането на ток
Collapse
X
-
Re: Проблем със зареждането на ток
VANZETO написа:Колеги, ако динамото на колата ми зарежда малко под 12V може ли да ми изгорят ксеноните или нещо друго?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
VANZETO написа:Ясно, значи утре ще съм в бокса. Благодаря за отговорите колеги.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз на първо време бих сменил релето с четките.12-13лв. Mobiletron е в магазина за ел.части по Сан Стефано преди пресечката с Гладстон.Ако вървиш по тротоара на билковата се пада на отсрещния тротоар в една нова кооперация отдолу...има табела няма как да се объркаш.Повечето пъти седи и едно служебно Пунто 2 там..Пробвай с него първo може и да се оправи.Сменя се дори на място с повечко сръчност и евентуално псувни :DEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Аз на първо време бих сменил релето с четките.12-13лв. Mobiletron е в магазина за ел.части по Сан Стефано преди пресечката с Гладстон.Ако вървиш по тротоара на билковата се пада на отсрещния тротоар в една нова кооперация отдолу...има табела няма как да се объркаш.Повечето пъти седи и едно служебно Пунто 2 там..Пробвай с него първo може и да се оправи.Сменя се дори на място с повечко сръчност и евентуално псувни :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар