Здравейте на всички,на моят дисплей нищо не се вижда вече. Пробвах да си купя нов но ми обявиха цена от 1800 лева в Ауто Италия, а другаде нов не намирам. Започнах да търся втора употреба. З а една седмица съм разровил целият нет, но до двата които успях да намеря в Англия, ми казаха, че вече са продадени. В Ebay подобни за Пежо има колкото искаш, но буксите са им различни и не стават, а за Фиат няма. Открих само два от Пежо 508 които са със същите букси като моят, но продавачите пишат, че са само за Пежо 508 и Ситроен С4. Иначе цената е около 150 долара което е в пъти по добре от тази на новия.Знаели някой дали частите са взаимозаменяеми и ако го купя ще стане на Фиата.Това е този от ПЕЖО 508 - http://www.ebay.com/itm/Peugeot-508-...item27f1fc6216
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дисплей на борд компютър на Фиат Улис II
Collapse
X
-
Ам то това е заедно с платката. Защо не намериш някой моргаджийски, който има същите символи на LCD и да смениш само матрицата ? А може и да минеш само с разглобяване и почистване на гумичките м/у матрицата и платката и островчетата на платката с кито контактуват тези гумички. Като гледам едва ли е с лепен лентов кабел.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
RE:
Лепен е с лентов кабел. Опитах с ремонта, но на всякъде ми отказаха, защото платката била многослойна, каквото и да означава това. По моргите точно това изделие липсва. От някалко седмици съм луднал да търся из морги и из нета но има само за Пжо и Ситроен .... за фиат не съм открил още. Само този от Пежото е със същата букса иначе останалите са съвсем различни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар