Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос: може ли да сложа оборотомер на фиат темпра 1.6 - 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос: може ли да сложа оборотомер на фиат темпра 1.6 - 1.4

Имам фиат темпра но незнам дали е 1.6 или 1.4 понеже при закопувонето е записано 1.6 но баща ми има съмнения че е 1.4. Та въпроса ми е следния... може ли да сложа табло от друг Фиат Темпра седан 1.6 78 к.с. с оборотомер защото мойто табло има километраж и до него голям часовник (километража ми е аналогов) . Дали ще има колата ми пуснати кабели за оборотомер?
    Прикачени файлове

По-скоро не.Дори и двигателя да е сменян, шанса таблото също да е сменено е нищожен.А ако инсталацията не за вариант на табло с оборотомер, кабелите със сигурност ги няма.В смисъл директна замяна на едното табло с другото няма да сработи.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мисля се пускаше при нужда едно кабелче допълнително, ама от къде, не помня... Старост, нерадост.Порови из форума, навремето доста ги дъвчехме тези теми, сигурен съм че някой го беше правил и имаше информация.За да ти е по-лесно, не търси Темпра, а Типо - там по често се правеха тези гимнастики. А то си е същото.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Мисля се пускаше при нужда едно кабелче допълнително, ама от къде, не помня... Старост, нерадост.Порови из форума, навремето доста ги дъвчехме тези теми, сигурен съм че някой го беше правил и имаше информация.За да ти е по-лесно, не търси Темпра, а Типо - там по често се правеха тези гимнастики. А то си е същото.
        Разгледай таблото от зад обортомера има 3 крачета с гайки фанати за платката от зад. 2 от крачетата са захранване , 3тото е сигнал ... Сигнала се хваща от нисковолтовата част на бобината Минуса ... ако са 2 бобини се прави с 2 диода и се обединява след тях сигнала и се подава. Друг вариянт е от самото ECU там ще ти трябва ел схема на колата кой пин е ТаХоМЕТъР
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

поразрових се и намерих тема за слагане на оборотомер на фиат темпра 1.4 ... и пишеше че само се сменят таблата тя колата си имала кабелите. Ще сложа таблото с оборотомера пък дано да тръгне и дано да не стане нещо на късо блаходаря че се отзовахте

Коментар

Working...
          X