Имам фиат темпра но незнам дали е 1.6 или 1.4 понеже при закопувонето е записано 1.6 но баща ми има съмнения че е 1.4. Та въпроса ми е следния... може ли да сложа табло от друг Фиат Темпра седан 1.6 78 к.с. с оборотомер защото мойто табло има километраж и до него голям часовник (километража ми е аналогов) . Дали ще има колата ми пуснати кабели за оборотомер?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос: може ли да сложа оборотомер на фиат темпра 1.6 - 1.4
Collapse
X
-
Мисля се пускаше при нужда едно кабелче допълнително, ама от къде, не помня... Старост, нерадост.Порови из форума, навремето доста ги дъвчехме тези теми, сигурен съм че някой го беше правил и имаше информация.За да ти е по-лесно, не търси Темпра, а Типо - там по често се правеха тези гимнастики. А то си е същото.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Мисля се пускаше при нужда едно кабелче допълнително, ама от къде, не помня... Старост, нерадост.Порови из форума, навремето доста ги дъвчехме тези теми, сигурен съм че някой го беше правил и имаше информация.За да ти е по-лесно, не търси Темпра, а Типо - там по често се правеха тези гимнастики. А то си е същото.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар