Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD Changer за Брaвa 1.9 - въпрос за монтаж.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

CD Changer за Брaвa 1.9 - въпрос за монтаж.

Здрaвейте колеги,дaно дa съм уцелил рaзделa.Въпросa ми е следният, колaтa ми е със оригинaлното кaсетофонче нa което пише че може дa упрaвлявa чейнджър.След дълго лутaне открих един чейнджър Грундик моделa ще го споменa по късно в темaтa.Имaм прекaрaн кaбел в колaтa който е фaбричен,но когaто зaкaчa чейнджърa си остaвa неaктивен.Кaк по точно дa го пуснa,трябвa ли дa се бaрa кaсетофончето зa някaкви нaстройки и с кои копчетa се прaвят тези нaстройки.Кaбелa фaбрично включвaт ли го във кaсетофонa??? Помaгaйте искaм дa зaпaзя оригинaлнaтa визия a не с тия сд-тa дa я прaвя селскa бaрaкa. Блaгодaря предвaрително и се извинявaм aко текстa имa грешки....Редактирано заглавие.Модераторски екип фиат-бр.орг
    https://f-a.d-cd.net/dd502eu-960.jpg

И аз това се чудя. Кои модели чейнджъри стават за тези брави?
    Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Натисни бутона MODE - този, с който избираш радио или касета. Трябва да ти излезе и CD.Ето как става на моето радио. https://www.youtube.com/watch?v=cxmD...am_Qb4LyNzulvg
      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
        Натисни бутона MODE - този, с който избираш радио или касета. Трябва да ти излезе и CD.Ето как става на моето радио. https://www.youtube.com/watch?v=cxmD...am_Qb4LyNzulvg
        Първо обаче трябва да има включено устройство и аудиото да го разпознае като CD. Иначе функцията не се активира.Няколко модела чейнджъри са посочени за оригиналното аудио, имаше списък в някоя тема във форума. Скъпи са и трудно се намират. Предлагам ви да се съсредоточите върху нещо такова:
        Прикачени файлове
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Скъпи, скъпи, колко да са скъпи?На брат ми на бравото го взехме за 50 лв заедно с кабела. После установихме, че си има инсталиран кабел.Никакви настройки не са нужни.Включваш чейнджъра, и при натискане на MODE излиза и CD. Моделът, ако не се лъжа, e Grundig MCD36.Ей тука ми излезе една обява от преди няколко години, продаден е вече де, но да сравните:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=82783А на пусналия темата що не тръгва, не знам. Или не е моделът, който трябва (мисля, че работи САМО този модел), или просто е повреден.

Коментар

няколко марки и модела има, които работят с оригиналното аудио на Браво/Брава/Марея, но не се сещам къде четох инфо за тях. Все пак AUDIO CD -тата вече са не до там практични. На SD или USB Flash може да си записваш каквото ти харесва и да го сменяш когато си поискаш и става бързо и лесно. Да пишеш AUDIO CD ... И то да конвертираш от mp3 към audio ...
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              няколко марки и модела има, които работят с оригиналното аудио на Браво/Брава/Марея, но не се сещам къде четох инфо за тях. Все пак AUDIO CD -тата вече са не до там практични. На SD или USB Flash може да си записваш каквото ти харесва и да го сменяш когато си поискаш и става бързо и лесно. Да пишеш AUDIO CD ... И то да конвертираш от mp3 към audio ...
              Всъщност по бензиностанциите е пълно с оригинални аудио ЦеДета

Коментар

Immortal написа:
                Dido_Lyubenov написа:
                Всъщност по бензиностанциите е пълно с оригинални аудио ЦеДета
                Не, благодаря ! Предпочитам да си направя компилация от песни които ми харесват, и когато си поискам да я променям. Как ли няма да дам едни пари, щото на еди си кой диск има 2 от 20 песни които ме кефят. А да не казвам колко оригинални аудио CD -та са с качеството на mp3 128 kbps :D

Коментар

Working...
                X