Здрaвейте колеги,дaно дa съм уцелил рaзделa.Въпросa ми е следният, колaтa ми е със оригинaлното кaсетофонче нa което пише че може дa упрaвлявa чейнджър.След дълго лутaне открих един чейнджър Грундик моделa ще го споменa по късно в темaтa.Имaм прекaрaн кaбел в колaтa който е фaбричен,но когaто зaкaчa чейнджърa си остaвa неaктивен.Кaк по точно дa го пуснa,трябвa ли дa се бaрa кaсетофончето зa някaкви нaстройки и с кои копчетa се прaвят тези нaстройки.Кaбелa фaбрично включвaт ли го във кaсетофонa??? Помaгaйте искaм дa зaпaзя оригинaлнaтa визия a не с тия сд-тa дa я прaвя селскa бaрaкa. Блaгодaря предвaрително и се извинявaм aко текстa имa грешки....Редактирано заглавие.Модераторски екип фиат-бр.орг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD Changer за Брaвa 1.9 - въпрос за монтаж.
Collapse
X
-
Натисни бутона MODE - този, с който избираш радио или касета. Трябва да ти излезе и CD.Ето как става на моето радио. https://www.youtube.com/watch?v=cxmD...am_Qb4LyNzulvg04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Натисни бутона MODE - този, с който избираш радио или касета. Трябва да ти излезе и CD.Ето как става на моето радио. https://www.youtube.com/watch?v=cxmD...am_Qb4LyNzulvgОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Скъпи, скъпи, колко да са скъпи?На брат ми на бравото го взехме за 50 лв заедно с кабела. После установихме, че си има инсталиран кабел.Никакви настройки не са нужни.Включваш чейнджъра, и при натискане на MODE излиза и CD. Моделът, ако не се лъжа, e Grundig MCD36.Ей тука ми излезе една обява от преди няколко години, продаден е вече де, но да сравните:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=82783А на пусналия темата що не тръгва, не знам. Или не е моделът, който трябва (мисля, че работи САМО този модел), или просто е повреден.
Коментар
-
няколко марки и модела има, които работят с оригиналното аудио на Браво/Брава/Марея, но не се сещам къде четох инфо за тях. Все пак AUDIO CD -тата вече са не до там практични. На SD или USB Flash може да си записваш каквото ти харесва и да го сменяш когато си поискаш и става бързо и лесно. Да пишеш AUDIO CD ... И то да конвертираш от mp3 към audio ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:няколко марки и модела има, които работят с оригиналното аудио на Браво/Брава/Марея, но не се сещам къде четох инфо за тях. Все пак AUDIO CD -тата вече са не до там практични. На SD или USB Flash може да си записваш каквото ти харесва и да го сменяш когато си поискаш и става бързо и лесно. Да пишеш AUDIO CD ... И то да конвертираш от mp3 към audio ...
Коментар
-
Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:няколко марки и модела има, които работят с оригиналното аудио на Браво/Брава/Марея, но не се сещам къде четох инфо за тях. Все пак AUDIO CD -тата вече са не до там практични. На SD или USB Flash може да си записваш каквото ти харесва и да го сменяш когато си поискаш и става бързо и лесно. Да пишеш AUDIO CD ... И то да конвертираш от mp3 към audio ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар