Някой отварял ли е Еку на Фиат Стило. Свалих го махнах черното винтче или пломба незнам какво е точно, но въпреки това немога да го отворя. Дали има някой трик, който незнам ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отваряне на комп на стило
Collapse
X
-
Re: отваряне на комп на стило
dnlsatriani написа:Някой отварял ли е Еку на Фиат Стило. Свалих го махнах черното винтче или пломба незнам какво е точно, но въпреки това немога да го отворя. Дали има някой трик, който незнам ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: отваряне на комп на стило
todorshalev написа:dnlsatriani написа:Някой отварял ли е Еку на Фиат Стило. Свалих го махнах черното винтче или пломба незнам какво е точно, но въпреки това немога да го отворя. Дали има някой трик, който незнам ?
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Като пишеш това съобщениеFiat Stilo 1.6 16V problem ASR FAILURE ESP LOOSE CONNECTION в гугъл първото което е са проблеми при Мазерати и ФИАТ СТИЛО
Коментар
-
А защо не преместиш компа някъде може и да решиш проблема ,може и времено може и за постоянно. Шалев гаснеше така заради прегряване и премести компа,аз моя го преместих превантивно :D за сега да чукнана дърво проблеми нямам и не съм имал.Но разлика в напичането на компа след преместването е границите на 50 60 градуса,прави сметка.А грешката ти я показва защото един чип (за по просто) прегрява и asr abs engine ..... прочие.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Това дали ще свърши работа ? И ще мога ли си го преместя сам при положение, че неразбирам от коли. На клипчето се вижда че масата е хваната с тоя кабел където стърчи https://www.youtube.com/watch?v=v5N7eiSyDfM
Коментар
-
Хвърли едно око на моята тема има снимки и как съм го направил. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=1270746Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Не успях да го преместя кой знае колко, тъй като кабелите немогат да се престят ж ляво и дясно, а само нагоре затова вързах компютъра със свински опашки по нависоко и взех маса от старото место. Изключително мн ми пречи маркуча който би трявало да влиза в зелената капачка. Иначе покарах из квартала със загряла кола няма проблем за сега, няма и грешки по тазблото, освен разбира се еърбега :Д
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар