Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се свалят капачетата на пищялките - брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се свалят капачетата на пищялките - брава

Здравейте, колеги, как се свалят капачетата на пищялките, които са на таблото, зад челното стъкло? Не ми харесва как звучат, иска ми се да ги сменя с други. В другата кола съм си взел говорители на магнат и във високите честоти разликата от небето до земята. Искам да ги разгледам и евентуално да видя с какво мога да ги подменя? Колата е брава, 96 година.
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Просто пъхни нещо плоско под мрежичката и натисни, за да се повдигнат на горе. Държат се на щипки.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да, ама къде, да не ги счупя, с какво може да се заменят, че тези имат никакъв звук
      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

Ако някой не ги е променял нещо, няма как да ги счупиш. Принципно там където е дъгата са щипките. Ми аз си взех от един магазин за електроника за около 9 лева и са ми силни (чуват се повече от другите ми).
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Бе те са чуват, ама нямат честота, чуват се смотано :D Мерси за снимката, нали закрепването е много по-странно от разпространените, как ги закрепи в дупката

Коментар

Най-добре не ги пипай Трудно можеш да напъхаш нещо свястно там...
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И аз така си мисля, ама все като се кача в колата и това не ми харесва :D

Коментар

Ми при мен бяха сменяни и преди това, и бяха сложени кондезатори, а самите говорители бяха захванати с някви планки от рода на едновремешните метални конструктори. Сега сам сложил едни по-големи, които пасват идеално на мястото, не се наложи да ги закрепвам с нищо.
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

място има много за пищялките, аз ги смених моите с оригиналните на vw golf 4, водят се на филипс и са в пъти по-добре. Звука се променя коренно с хубави пищялки. Колегите които нямат място явно са монтирали новите пищялки с такива които са за външно закрепване

Коментар

Преди малко си поръчах от продавлника пищялки от фолксваген, използвал съм такава кола от същите години на производството им, добри са, 7 лв + доставка 4 лв. Като ги сменя ще пиша отзиви, че тези не се траят :D

Коментар

Момчета, смених пищялките. Вече са такива от фолксваген, отзад са си две емблеми, фолксваген и филипс, доволен съм. Оригиналните са много зле, тези имат много по-чист звук, закрепването няма нищо общо :D Закрепването стана супер, защото на новите пищялки ползвах 1 от трите отворчета за болтчетата и хванах едно от оригиналните, всичко стана много хубаво и здраво, кабелите съм ги отрязал и хванал с тиксо Звукът ми харесва, доволен съм, можеше и много по-добре, но като за толкова пари съм предоволен, всеки който не ги е сменил си заслужава да разкара оригиналните, много са зле :D

Коментар

Working...
                      X