Здравейте, колеги, как се свалят капачетата на пищялките, които са на таблото, зад челното стъкло? Не ми харесва как звучат, иска ми се да ги сменя с други. В другата кола съм си взел говорители на магнат и във високите честоти разликата от небето до земята. Искам да ги разгледам и евентуално да видя с какво мога да ги подменя? Колата е брава, 96 година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се свалят капачетата на пищялките - брава
Collapse
X
-
Бе те са чуват, ама нямат честота, чуват се смотано :D Мерси за снимката, нали закрепването е много по-странно от разпространените, как ги закрепи в дупкатакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Преди малко си поръчах от продавлника пищялки от фолксваген, използвал съм такава кола от същите години на производството им, добри са, 7 лв + доставка 4 лв. Като ги сменя ще пиша отзиви, че тези не се траят :Dкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
Момчета, смених пищялките. Вече са такива от фолксваген, отзад са си две емблеми, фолксваген и филипс, доволен съм. Оригиналните са много зле, тези имат много по-чист звук, закрепването няма нищо общо :D Закрепването стана супер, защото на новите пищялки ползвах 1 от трите отворчета за болтчетата и хванах едно от оригиналните, всичко стана много хубаво и здраво, кабелите съм ги отрязал и хванал с тиксо Звукът ми харесва, доволен съм, можеше и много по-добре, но като за толкова пари съм предоволен, всеки който не ги е сменил си заслужава да разкара оригиналните, много са зле :Dкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар