Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за плеър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за плеър

Здравейте.Купих си за Мареа-та следния плеър JVC KD-X310BT ( http://www.brl.se/bilder/artiklar/zo...KDX310BT_1.jpg ), обаче има два проблема:По никакъв начин не излиза звук от него освен при натискане на бутоните. Понеже няма диск, има УСБ порт, в който сложих флашка с песни, които се виждат, че вървят но звук няма. Да не би да трябва да се свърже допълнителен проводник. Сега са свързани червения и жълтия проводник, както и черния масата. В книжката пише, че червения подава плюс при контакт, а жълтия е постоянен плюс, аз съм свързал червения към жълтия, за да работи и без контакт. Свързал съм буксата с тонколоните, но от тях само звука на бутоните.Втория проблем е, че радиото не открива нищо, дори и не шуми, пробвал съм с качествена антена, която приема отлично и пак нищо. Идеите ми вече свършиха.

До последно имало ли е друго радио на колата и то работело ли е нормално? Пробвай го това на друга кола. Щом чуваш някакъв звук,, значи свързването е добре. Ориентирай се към гаранционния сервиз или ако си го купил преди ден-два - направо смяна.

Коментар

На мен ми намирисва на изгоряло крайно стъпало. Как точно свърза захранващите кабели.... от цд-то върза червения и жълтия и директно към жълтия от купето? Кабела(червения) от купето не го връзвай никъде.

Коментар

Няма да издава beep звука, ако е крайно стъпало.
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

По кабелите на колата не съм пипал нищо, само по буксата на самото сд. Иначе да, чува се само beep звука и първия път когато го пуснах на колата само за проба, си свиреше и следващия път вече не искаше. До сега бях със заводския касетофон, който си свири без проблеми. Трябва ли да се промени нещо и по кабелите на колата?

Коментар

Щом първият път е тръгнало, а после не иска, проблема е в плеъра. Ако има гаранция връщай го. Аз имах едно радио, има бибкане, но не тръгва да свири, като му дойде акъла засвирваше и така го захвърлих. Решението е гаранция или сервиз, ако не разбираш от електроника.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
            X