Здравейте на всички. Както някои от вас знаят закупих Фиат Гранде Пунто 1.9JTD 130 и започнах стягането му. Оказа се, че прави проблеми с ключа зад волана, с който се пускат късите и дългите фарове(командата-лостче за мигачи). Успявам да светна фаровете, но изключително трудно, има някакъв баланс, при който явно платините успяват да се докоснат за миг и светват. Проблем с дългите нямам, при крайно положение към водача, дългите светят както трябва. Проблема е, че не светят късите, когато лостчето стои в средната позиция. Имате ли идея от какво може да е това, може ли да се ремонтира, предполагам, че едно внимателно отваряне и почистване с спирт на пластините, които правят контакт ще реши проблема. Приемам всякакви коментари и идеи по темата. Поздрави на всички.Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с къси - дълги от командата на кормилната уредба
Collapse
X
-
Колега, добре дошъл във формуа, но можеше да си спестиш писането в отделни теми за всеки въпрос, като просто си изредиш всичките в една.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Здравей колега, нарочно ги разделих на отделни теми. Представих си някой, който има същия проблем и пише в google. Излиза му темата, чете за минута и му става ясно. А не да трябва да мине и през другите нещаПоздрави
Всичко, което някога съм правил и ще правя по автомобила ми можете да намерите в секцията "За мен > Биография" в профила ми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар