Здравейте!Знам че има подобни теми и подробно се информирах как се сменят крушките, но ме интересува нещо друго, а не мога да пиша в "Общите въпроси".Значи, на таблото ми не светят маса много крушки, които искам да сменя. Информирах се как се демонтира таблото и как се сменят крушките, така че тук драма няма.Интересува ме друго: две крушки - на ABS-а и на въздушната възглавница ми светят постоянно и не смятам да ремонтирам проблемите. Възможно ли е физически да премахна крушките, за да спрат да светят (защото ги няма) без това да се отрази на други неща?С думи прости, ако изскубя крушките, ще има ли проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки на таблото на Мареа
Collapse
X
-
Ми не, не е такъв случая. ABS-а си светна в един момент и след диагностика се оказа, че трябва да се смени целия блок, де струва майка си и баща си, което е съизмеримо с цената на цялата кола, та реших да не го сменям. Все пак, спирачките работят и без него.Еърбега светна след смяна на конзолата под волана с ръчките за чистачки и мигачи, та подозирам че нещо при смяната се е объркало, щото преди това не светеше. Може и конзолката да е грешен модел и заради това да свети. Шофьорската седалката също е сменяна, та може и от там да иде, ако има разни връзки с коланите и т.н.... Не ми се занимава и пари не ми се дават. Таралясника не струва и парите си в скраб. Май ще махна крушката за еърбега, да не свети и ще го разкача физически, че да не гръмне.Ще имам обезопазяване на ниво москвич и жигули и всичко ще е ОК, докато баба Мара поеме последният си път към някоя морга.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Мерси!Ако са диоди, ще си светят, не знам как да ги махна.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар