има ли някой от пловдив с кабел за диагностика на фиат пунто ,,,с тройната букса ,аз съм тук до р-т Хоризонт .гарантирам 10 кинта 0988393147Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към колега от Пловдив, за диагностика на Пунто!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: диагностика
stambata1982 написа:има ли някой от пловдив с кабел за диагностика на фиат пунто ,,,с тройната букса ,аз съм тук до р-т Хоризонт .гарантирам 10 кинта 0988393147ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
stambata1982
-
stambata1982
не знам какво й е -тъй като монтирах чисто нова ламбда сонда ,а ма те нали ги продават без букса , та налучквах ,и ся бензина почна да смърди и да пуши ,почна да лапа по 100гр масло на 10 км ,чисто нови свеши ги направи чисто черни
Коментар
-
stambata1982
bankov за кой клапан имаш предвид ,защото сегментите са сменяни на 150000км сега е на 215 000 ,оказа се че ламбдата е свързана както трябва ,аз също мисля че е клапан .защото като карам на газ не ми свети чека,а трябва да светиААААААААА ти имаш предвид клапан в двг ,а аз разбирам за газов клапан,ми тя преди 200км беше за смяна на гарнитура, и все си мисля че с една промивка двг -то ще се оправи
Коментар
-
stambata1982 написа:bankov за кой клапан имаш предвид ,защото сегментите са сменяни на 150000км сега е на 215 000 ,оказа се че ламбдата е свързана както трябва ,аз също мисля че е клапан .защото като карам на газ не ми свети чека,а трябва да светиААААААААА ти имаш предвид клапан в двг ,а аз разбирам за газов клапан,ми тя преди 200км беше за смяна на гарнитура, и все си мисля че с една промивка двг -то ще се оправи>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Здрасти Стамба,Чети...***Модерирано***.Свържи се с този човек,макар да беше казал предварително какво си намислил,щеше да ти спести всички ненужни гимнастики.Но все пак се свържи с него, във всеки случай ще свършите работа.Успех!Моля, без реклама. Използвай Л.С.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
stambata1982
Реклама
Collapse
Коментар