Колеги,радиото нещо ми даде фира/губи станции/ . Днес гледах едно упътване и видях как се сваля и слага.Искам да го оправя или сменя.Радиото е с касетка,същото като на тази снимкаhttp://www.bartex-caraudio.com.pl/im...ъзможно ли е да сложа някакво другo радио или трябва да е същия модел ??2.Препоръчайте радио сервиз в Пловдив където могат да го оправят /или не си струва ?3.Ако взема от някоя морга със CD плеър а не с касетка ,ще стане ли ? четох че ще трябват кодове,но за това ще се оправя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за радио
Collapse
X
-
Re: Въпрос за радио
dan4op5 написа:Колеги,радиото нещо ми даде фира/губи станции/ . Днес гледах едно упътване и видях как се сваля и слага.Искам да го оправя или сменя.Радиото е с касетка,същото като на тази снимкаhttp://www.bartex-caraudio.com.pl/im...ъзможно ли е да сложа някакво другo радио или трябва да е същия модел ??2.Препоръчайте радио сервиз в Пловдив където могат да го оправят /или не си струва ?3.Ако взема от някоя морга със CD плеър а не с касетка ,ще стане ли ? четох че ще трябват кодове,но за това ще се оправяКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Re: Въпрос за радио
cs_aleksandar написа:1. Може само че ще ти трябва преход за 1-DIN
Коментар
-
Прочети това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62042FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колеги, сагата при мен продължава Вчера купух едно оригинално радио от продавалника и уж работещо.Сложих го и наистина работеше перфектно за около 30мин.Днес обаче отидох до друг град на 20км и по едно време пак взеха да стават старите работи.Радиото почна да губи станции и постоянно да търси.Хване със зор нещо и по 3-4 сек не издава никъв звук и изведнъж тръгне.Бражди ,няма станции ,постоянно търси.Почна да ме съмнява да не е нещо в моята кола проблема а не в радиото ??? Я антена,я някакви недобри връзки някъде ? Свалих радиото преди малко и отстрани отляво беше бая загряло явно му е прегрял чипа от търсене Та се чудя,фалшиво радио ли са ми продали или проблема е някъде в моя телевизор ?
Коментар
-
dan4op5 написа:Колеги, сагата при мен продължава Вчера купух едно оригинално радио от продавалника и уж работещо.Сложих го и наистина работеше перфектно за около 30мин.Днес обаче отидох до друг град на 20км и по едно време пак взеха да стават старите работи.Радиото почна да губи станции и постоянно да търси.Хване със зор нещо и по 3-4 сек не издава никъв звук и изведнъж тръгне.Бражди ,няма станции ,постоянно търси.Почна да ме съмнява да не е нещо в моята кола проблема а не в радиото ??? Я антена,я някакви недобри връзки някъде ? Свалих радиото преди малко и отстрани отляво беше бая загряло явно му е прегрял чипа от търсене Та се чудя,фалшиво радио ли са ми продали или проблема е някъде в моя телевизор ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:dan4op5 написа:Колеги, сагата при мен продължава Вчера купух едно оригинално радио от продавалника и уж работещо.Сложих го и наистина работеше перфектно за около 30мин.Днес обаче отидох до друг град на 20км и по едно време пак взеха да стават старите работи.Радиото почна да губи станции и постоянно да търси.Хване със зор нещо и по 3-4 сек не издава никъв звук и изведнъж тръгне.Бражди ,няма станции ,постоянно търси.Почна да ме съмнява да не е нещо в моята кола проблема а не в радиото ??? Я антена,я някакви недобри връзки някъде ? Свалих радиото преди малко и отстрани отляво беше бая загряло явно му е прегрял чипа от търсене Та се чудя,фалшиво радио ли са ми продали или проблема е някъде в моя телевизор ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа::D Туй е радиатора на усилвателя бре ... Нормално е да пари. Предимно радиотата на СТИЛО са гадни нямам личен опит , но от споделяния в форума ... Има опци AF и ТА тряа ги изключиш задане търси автоматично станции и щом прецени че е слаб сигнала да търси най-близката с силен сигнал. Включи си REG ...като опция и антената най-вероятно проблем ... Дори и на трансмитер са ми казвали че вадят лошо качество.
Коментар
-
dan4op5 написа:Fiat_Punto11 написа::D Туй е радиатора на усилвателя бре ... Нормално е да пари. Предимно радиотата на СТИЛО са гадни нямам личен опит , но от споделяния в форума ... Има опци AF и ТА тряа ги изключиш задане търси автоматично станции и щом прецени че е слаб сигнала да търси най-близката с силен сигнал. Включи си REG ...като опция и антената най-вероятно проблем ... Дори и на трансмитер са ми казвали че вадят лошо качество.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар