Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за хид(ксенон)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за хид(ксенон)

Здравейте, Мисля да пазаря един китайски ксенон, но се чудя дали да е от БГ или от китайските сайтове ***Модерирано***Или отhttp://m.dx.com/p/richino-h1-55w-315...30Колата е марийка с лупи, но на този студ не ми се свалят фарове за почистване на пролет чак Гледам някой имат от маластрите още едно нещо правоъгълно, а на др няма такова ?Темата е преместена, българския сайт изтрит.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Здравей. Търси ксенон с дебели баласти. Цвета да е 4300К или 5000К , 6000К и нагоре- синеят . Сега съм с един дебел и един тънъл баласт. Тънкия го дават съвместим с дебелия, но лампата свети леко по-слабо от другата ( с дебелия баласт).
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
      Здравей. Търси ксенон с дебели баласти. Цвета да е 4300К или 5000К , 6000К и нагоре- синеят . Сега съм с един дебел и един тънъл баласт. Тънкия го дават съвместим с дебелия, но лампата свети леко по-слабо от другата ( с дебелия баласт).
      Крушките с течение на времето избеляват.Смени местата на крушките или на баластрите и напиши резултата тогава.
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Цвета съм го избрал 4300 макс 5000, а това след баластите какво е ?Ама електрониката ме притеснява да не вземе да направи некой гаф. Има ли начин да се застраховам от това
        Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Вземи си 55w 5000k AC баласт, ще останеш доволен. Моя го поръчах от Китай с 4300к, но светеше с червеникав отенък и смених крушките с 5000к
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

аз съм с тънки баласти и наскоро сложих крушки 4300к бях с 6000к 4300 са много по добре като осветяване и видимост не блестят толковаот асфалта, оя съвет е 4300к за баластите мти решаваш
            STILO JTD

Коментар

А каква е разликата между АС и DC ?Намерих и евтини с АС ама като не знам http://m.lightinthebox.com/en/descri..._p1619576.html
              Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

nsn написа:
                dobrujanetza написа:
                Крушките с течение на времето избеляват.Смени местата на крушките или на баластрите и напиши резултата тогава.
                Крушките са монтирани в комплект двете. Единя баласт започна да примига- затова сложих тънък, уж съвместим с дебелия. А 35-Ватов ксенон е напълно достатъчен- свети си перфектно.

Коментар

zlatarov написа:
                  А каква е разликата между АС и DC ?Намерих и евтини с АС ама като не знам http://m.lightinthebox.com/en/descri..._p1619576.html
                  Малко си в заблуда. Никъде от този линк, нестава ясно дали комплекта е AC или DC!Ако съдиш по това: input voltage 12V AC си в заблуда.
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Като гледам баластите- от тънките са . Към автора- търси си 35Ватов ксенон.

Коментар

:D
                      Прикачени файлове
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Значи еднитее са за коли, другите са за фенерчета. Ясно.

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                          zlatarov написа:
                          Малко си в заблуда. Никъде от този линк, нестава ясно дали комплекта е AC или DC!Ако съдиш по това: input voltage 12V AC си в заблуда.
                          във момента съм със такъв взех си го за 35 лв от Един онлайн сайт (известен е) доволен съм свети доволно
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Сега, Видях хубаво време вчера и направих операцията по почистване на рефлекторите.Не бяха изгорели, но бяха опушени и ги почистих, също ги и обърнах . Станаха нови, но верно цялата манипулация е мн пипнава Сложих ги и видимо с 20-30% свети повече от преди. Днес ще видя и на пътя как е, че снощи не беше изсъхнал силикона и не съм я карал.По всяка вероятност ще сложа и ксенон, но тези мнения по горе ме карат да се чудя кой и от къде да взема Гледах в един бг сайт за 50лв с 6м гаранция, но са ДС Отделно искам да питам на едно нисан терано не му работи десния фар ни къси ни дълги, разумно ли е да дръпна от там ток да захранва и десния фар ? Не знам на две релета ли са ... ако направя така и са на две релета дали ще изгоря и него ? Къс и дълаг е на една секция(една крушка)
                            Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

по принцип в електротехниката АС означава променливо напрежение или ток,а ДС означава постоянно напрежение или ток.в случая обаче за какво става въпрос не мога да отговоря

Коментар

Working...
                              X