Автомобила е Фиат Мареа 1,9 jtd 1999 г. проблема започна от месец два, на таблото ми светна една лампичка като за изгоряла крушка отзад, първо си помислих, че това е габарит обаче се оказа, че е лапичката на номера първо лявата а след това дясната и сега не свети никоя, едната успях да я замеря с един уред и нямаше ток, а другата не успях уреда се прецака, прегледах кабелите от номера до входа на купето не видях скъсвани или преплитания, а и като натисна спирачките ми светва индикация за изгорял стоп а те си бачкат перфектно, някой който е имал подобен проблем и го е разрешил да подсказва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с осветление-номера отзад и стопове.
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Да прегледаш вътре да не е ръждясало нещо на стоповете или да си сложил различни крушки
Коментар
-
Оказа се, че проблема ми е бил в таблото най лявата букса като седиш зад волана, няколко студени спойки - проблема го реши бате Недялко оставям телефон за връзка на който му трябва пича ходи и по адреси, доста мъртви коли е съживил основно движи в София, но след уговорка ходи навсякъде по България - ***Модерирано***Моля, без реклама!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар