Какво общо има това с Торка ? или поне общото го копирай и постави тук.
Мързи ме.Не, че ме мързи, ама вземи отдели малко време и го прочети това, което пуснах, за да разбереш защо не става при него, а при теб става.Защото аз ще взема да го намеря текста отново, в който се споменава защо не става, ама накрая пак може да не разбереш и да питаш.За това просто отдели време и научи нещо ново, ако имаш желание разбира се.
Протокола на ФИАТ е инвертнат.Поне преди половин година, нямаха плъгин за масовите коли. Само за 500.Сега ако са пуснали - ок.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности, може и с линкове. Как е инвертнат ? Байт ордера, бит ордера, и двете или 255 - X, срещу само X или нещо съвсем друго ?
колега сложи си алфа обд и няма да имаш тези проблеми а и е доста по подробна и с повече опции ето и линк за про версията https://www.sendspace.com/file/23nudi
Мерси, имам я програмата от преди. Идеята ми е друга - да направя нещо подобно и с функции и облик, които са ми необходими. Например, Алфа обд не виждам да ми изчислява моментния разход, среден разход за пробег и др. На интерфейса са ми малки букветата и не мога да имам стрелкички. Поне не и версията, която имам.
Протокола на ФИАТ е инвертнат.Поне преди половин година, нямаха плъгин за масовите коли. Само за 500.Сега ако са пуснали - ок.
Можеш ли да дадеш малко повече подробности, може и с линкове. Как е инвертнат ? Байт ордера, бит ордера, и двете или 255 - X, срещу само X или нещо съвсем друго ?
Мерси, имам я програмата от преди. Идеята ми е друга - да направя нещо подобно и с функции и облик, които са ми необходими. Например, Алфа обд не виждам да ми изчислява моментния разход, среден разход за пробег и др. На интерфейса са ми малки букветата и не мога да имам стрелкички. Поне не и версията, която имам.
С един колега започнахме проекта за Андроид, но не остава време.
Коментар