cs_aleksandar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Torque pro и ELM327 USB Грешни данни.
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
emzo написа:Протокола на ФИАТ е инвертнат.Поне преди половин година, нямаха плъгин за масовите коли. Само за 500.Сега ако са пуснали - ок.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
колега сложи си алфа обд и няма да имаш тези проблеми а и е доста по подробна и с повече опции ето и линк за про версията https://www.sendspace.com/file/23nudiFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
Мерси, имам я програмата от преди. Идеята ми е друга - да направя нещо подобно и с функции и облик, които са ми необходими. Например, Алфа обд не виждам да ми изчислява моментния разход, среден разход за пробег и др. На интерфейса са ми малки букветата и не мога да имам стрелкички. Поне не и версията, която имам.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа:emzo написа:Протокола на ФИАТ е инвертнат.Поне преди половин година, нямаха плъгин за масовите коли. Само за 500.Сега ако са пуснали - ок.OpenGL написа:Мерси, имам я програмата от преди. Идеята ми е друга - да направя нещо подобно и с функции и облик, които са ми необходими. Например, Алфа обд не виждам да ми изчислява моментния разход, среден разход за пробег и др. На интерфейса са ми малки букветата и не мога да имам стрелкички. Поне не и версията, която имам.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар