Здравейте. Купих си току що Torque pro от android market който поддържа ELM327 USB. Закачам към колата от подписа.... всикчо ок...свързва се но.....Данните от показателите за грешни...показва ми температура на охлаждащата течност 230 градуса целзий и мига стрелката. Оботорите са 212 и едвам мърдат като подавам газ. Протокола програмата си го избира автоматично но пробвах 38400 рейт на протокол 9141. Свързва се но данните са грешни. Има ли начин да се оправи или съм си дал парите на вятъра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Torque pro и ELM327 USB Грешни данни.
Collapse
X
-
spark написа:Демек JTD-то не поддържа OBDIIFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Може и да греша, в youtube има клипчета за Stilo с Torque.Ето тук малко инфо за протоколите:http://pinoutsguide.com/CarElectroni...htmlНякои липсват, предполагам че специално за тези модели не става.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ползвам програмата всеки ден на стило 1.6 за каквото се сетите но най-вече за гледане на живи данни и триене на грешки.Всичко в Торка е по дефолт , след инсталацията не съм правил никъкви допълнителни настройки в програмата , намира си устройството сдвоявам ги и воаля . !Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар